Antreman süresi?

Body e yeni başlıyorum. Başlayacağım yerle konuştum haftada 3 gün gidicem 1 er gün arayla pazartesi çarşamba cuma her gun 40 dk dediler. sizce yeterli midir ?

1 saatte iş bitmiş olsun ondan sonra katabolik olur vücüt

Her gün çalışmak sana faydadan çok zarar getirir. Kaslar dinlenirken gelişirler boş günlerde çalışma..

Spor suresi kisiden kisiye ve programdan programa degisiklik gosterebilir.Sen yeni basladigin icin hocalarin dogru karar vermis bu kadari kafi.

Media Tab 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 Parçalı olduğunda . Günlük 2 parça en fazla . İstediğin kadar yapabilirsin bu sporu 45 dkyı geçmeyecek . Çok kilon varsa 15 dk cardio eklersin spor başına hem sana ısınma olur . 1 saat en fazla .

1.gün Chest , Triceps
2.gün Sırt , Biceps
3.gün Bacak
4.gün Cardio ve Karın kası.
5.gün Omuz
1 of gün .
7.gün Tempo Chest Triceps .
Ben mesela böyle çalışıyorum 6 gün çalışıyorum 1 gün yatıyorum . Zor adele kasları yani omuz ve bacak kaslarını 1 güne koy çünkü bayağı yoruluyorlar . Sen gidip omuz çalışırken yanına kol kası eklersen tabi katabolik olur ve kas kaybedersin kazanacağın yere.Doğru antrenmanlarla istersen 7 gün çalış zararı yok . Yanlış bilinçlendirme olmasın :)

Programim su şekilde bir gun göğüs on kol bir gun bacak omuz bir gun arka kol sirt , mide fazla calismiyorum yag oldugu icin karin bolgemde onun yerine bazi gunler kardiyo yapıyorum ya da ender mide çalışıyorum

Omuz zor bir adale kasıdır . Çalıştığın zaman gerçekten çok yorulursun ve efor sarfedersin . Kolu fazla çalışamassın ve antrenmanın çok uzar .

Göğüs kasına triceps ekledğin zaman seni engelleyecek bir kas yok . Triceps çalışırken senin göğüs kasın hareket ediyor mu ?

Body e yeni başlıyorum. Başlayacağım yerle konuştum haftada 3 gün gidicem 1 er gün arayla pazartesi çarşamba cuma her gun 40 dk dediler. sizce yeterli midir ?
Beginner seviye için haftada 4 4.5 saat yeterlidir.. Off günlerinde dinlenmene ve beslenme planına dikkat etmelisin.

~ 1. Kademe Fitness Antrenörü
~ Vem Fitness Club, Proactivium Fitness Club, Ozdemir Sport Club da fitness eğitmenliği
~ Personal Trainer

facebook.com/ArmanAslan

Beginner seviye için haftada 4 4.5 saat yeterlidir.. Off günlerinde dinlenmene ve beslenme planına dikkat etmelisin.

~ 1. Kademe Fitness Antrenörü
~ Vem Fitness Club, Proactivium Fitness Club, Ozdemir Sport Club da fitness eğitmenliği
~ Personal Trainer

facebook.com/ArmanAslan

Bacak ile biceps aynı gün olsa ?
kardeşim sen yazdıklarımı iyi okuyormusun . Bacak'da zor adale kası . Çalıştığın zaman yorulacağın ve dermanın kalmayacak bir kas . Ayakta durmakta güçlük çekeceksin istersen yanına biceps ekle :) çalıştığını zannedersin ama , çalışamazsın :)

kardeşim sen yazdıklarımı iyi okuyormusun . Bacak'da zor adale kası . Çalıştığın zaman yorulacağın ve dermanın kalmayacak bir kas . Ayakta durmakta güçlük çekeceksin istersen yanına biceps ekle :) çalıştığını zannedersin ama , çalışamazsın :)
Ben soruyorum sadece ,spor salonları neden aynı güne omuz ve bacak yazar onu anlamaya calsiyorum ,ayrıca büyük kas gruplari bacak sirt ve gogus müdür?

Back
Yukarı