kardeşim bi de bu 1 er günlük aralarda evde çalışmama gerek var mı1 saatte iş bitmiş olsun ondan sonra katabolik olur vücüt
Beginner seviye için haftada 4 4.5 saat yeterlidir.. Off günlerinde dinlenmene ve beslenme planına dikkat etmelisin.Body e yeni başlıyorum. Başlayacağım yerle konuştum haftada 3 gün gidicem 1 er gün arayla pazartesi çarşamba cuma her gun 40 dk dediler. sizce yeterli midir ?
Beginner seviye için haftada 4 4.5 saat yeterlidir.. Off günlerinde dinlenmene ve beslenme planına dikkat etmelisin.Body e yeni başlıyorum. Başlayacağım yerle konuştum haftada 3 gün gidicem 1 er gün arayla pazartesi çarşamba cuma her gun 40 dk dediler. sizce yeterli midir ?
kardeşim sen yazdıklarımı iyi okuyormusun . Bacak'da zor adale kası . Çalıştığın zaman yorulacağın ve dermanın kalmayacak bir kas . Ayakta durmakta güçlük çekeceksin istersen yanına biceps ekleBacak ile biceps aynı gün olsa ?
Ben soruyorum sadece ,spor salonları neden aynı güne omuz ve bacak yazar onu anlamaya calsiyorum ,ayrıca büyük kas gruplari bacak sirt ve gogus müdür?kardeşim sen yazdıklarımı iyi okuyormusun . Bacak'da zor adale kası . Çalıştığın zaman yorulacağın ve dermanın kalmayacak bir kas . Ayakta durmakta güçlük çekeceksin istersen yanına biceps ekleçalıştığını zannedersin ama , çalışamazsın
![]()