Antreman programimi degerlendirir misiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eqremm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eqremm

Üye
Merhaba arkadaslar,
1 sene once 86 kiloydum (boy:1.70) kardiyo biraz da vucut calisarak 72 kg'a (5 aylik bir calismayla) dustum.ama daha cok kardiyo agirlikli calistigim icin gogus hacmimden baska bir gelisim olmadi vucudumda.

Agustos ayindan beri flexor hocanin antreman programini uyguluyordum. 1. ve 2. ay programlarini uyguladim. Simdi kendime bir program yazdirdim spor salonundan lakin bugun ilk defa uyguladigim programla ilgili soru isaretlerim var. Biraz agir ayrica hareketler uyumsuz geldi. Degerlendirmenizi rica ediyorum. Tesekkurler simdiden.

Eklentiler

• :.jpg
    :.jpg
    76,9 KB · Görüntüleme: 487
  • 1371602_10151856290506358_2090292952_n.jpg
    1371602_10151856290506358_2090292952_n.jpg
    93,8 KB · Görüntüleme: 441
Son düzenleme:
anladığım kadarıyla 3 farklı antrenman var. haftada 2 tur dönüyorsun yani haftada 6 gün çalışıyorsun. eğer tahminim doğruysa senin seviyen için bu çok fazla. bu program çok ağır. vücudu 2 ye bölüp A-B-boş-A-B-boş-boş şeklinde çalışmanı tavsiye ederim.

ilk dikkatimi çeken göğüsteki fazla olan hareket sayısı. 2 press 1 açış yeterli. aynısı sırt içinde geçerli. 1 üstten 2 önden çekiş.. omuz için press, yana açış, bent over lateral, biceps-triceps için 2 şer hareket, bacak için 4 (2 ön, 2 arka bacak) bu egzersizlere zayıf olduğunu düşündüğün bölgeler için 1 egzersiz ekleyebilirsin.

yani bir idmanda 8-9 ya da 10 egzersiz olmalı. temel egzersizler seçmelisin genelde..

Şaşırtıcı bi program. Yerinde olsam forumdaki bilgilerle kendime bir program yapardım.
Senin için daha sağlıklı olur.. :)

Bunu yazan hocaya hoca değil cahil derim böyle program olamaz o nasıl bir göğüs programı merak ettiklerini özelden sor çok daha iyi program yazarım bu mala göre farkı sende görürsün

Back
Yukarı