Antreman Programım

temogra

Üye
Merhabalar, yeni antreman programım hakkında siz arkadaslarım saygı duydugum hocalarımın fikirlerini rica ederim. 15 ayım BB bitti. ilk 6 ay mevcut salondaki programı, 9 ayda bodybuilding.com sitsindeki Kris Gethin 12 Haftalık programını yaptm. Daha sonraki araştırmalarımda Rob İdman sistemini okudum. 2 haftalık deneme süresinden sonra bu programın yapıma ve düşüncelerime hitap ettiğine karar verdim. programım 9 haftalık eğer başarıyı yakaladığımı dusunursem her 9 haftada bir başa döneceğim. Hareketler Kris Gethin 12 Haftalık programından (sırası dahil)alınmıştır. Tüm hareketler ise Rob İdman Sistemine göre yapılacaktır.Bu günde ölçülerimi aldım ve 2 hafta yada ayda bir gelişimimi buraya yazacağim.Şimdiden saygılarımı sunar iyi akşamlar dilerim.

Eklentiler

• 1-2 hafta.jpg
    1-2 hafta.jpg
    170 KB · Görüntüleme: 480
  • 3-4 hafta.jpg
    3-4 hafta.jpg
    174,9 KB · Görüntüleme: 467
  • 5-6 hafta.jpg
    5-6 hafta.jpg
    179,5 KB · Görüntüleme: 426
  • 7-8 hafta.jpg
    7-8 hafta.jpg
    180,7 KB · Görüntüleme: 450
  • 9 hafta.jpg
    9 hafta.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 404
fikir beyan edebilecek kimse yok ise, site yönetiminden ricam, gereksiz konu kirliliği olmaması için silinmesini rica ederim. saygılar.

abi anlaşılan bu konuda tecrübelisin 2 çift 8 kglik dambılım var boy 1.85 kilo 83.5 yağ oranım 11.8 bana evde 4 gün uygulayacağım kas kitlesini artıracağım bi proğram yazarmısınbench_O

Back
Yukarı