Merhaba arkadaşlar.Bu spora başlayalı yaklaşık 1 ay oldu.Öncelikle fiziki özelliklerimden bahsediyim hakkımda kafanızda bi fikir oluşsun.1.74 boy 72kiloyum.Göbek göğüsü geçiyor hafiften =)
Neyse antreman programına gelelim.Hoca adaptasyon programı olduğunu söyledi haftada 3 gün gidiyorum ve her gün aynı programı yapıyorum.
Isınma
Chest press 3x10
Butterfly 3x10
Front pulldown 3x10
Shoulder press 3x8
Barbel Curl 3x8
İsmini hatırlamadığım bi triceps hareketi 3x8
Leg curl 3x10
leg extension 3x10
Leg raises 3xMax
Karın sıkıştırma 3xMax
Bel 2x12
Programım bu benim sorunum ise bu programı kaldırabileceğim max ağırlıklarla uyguluyorum.Yani son setin sonunu zor getiriyorum titreyerek falan buna rağmen spordan çıktığımda tatlı bir yorgunluğun dışında kaslarımda herhangi bir ağrı veya acıma hissetmiyorum.Programım yetersiz mi geliyor sizce?Yada ne bileym adaptasyon sürecini aştığımdan mı böyle? Bilgilerinizi paylaşmanızı bekliyorum benim için çok değerli.
Neyse antreman programına gelelim.Hoca adaptasyon programı olduğunu söyledi haftada 3 gün gidiyorum ve her gün aynı programı yapıyorum.
Isınma
Chest press 3x10
Butterfly 3x10
Front pulldown 3x10
Shoulder press 3x8
Barbel Curl 3x8
İsmini hatırlamadığım bi triceps hareketi 3x8
Leg curl 3x10
leg extension 3x10
Leg raises 3xMax
Karın sıkıştırma 3xMax
Bel 2x12
Programım bu benim sorunum ise bu programı kaldırabileceğim max ağırlıklarla uyguluyorum.Yani son setin sonunu zor getiriyorum titreyerek falan buna rağmen spordan çıktığımda tatlı bir yorgunluğun dışında kaslarımda herhangi bir ağrı veya acıma hissetmiyorum.Programım yetersiz mi geliyor sizce?Yada ne bileym adaptasyon sürecini aştığımdan mı böyle? Bilgilerinizi paylaşmanızı bekliyorum benim için çok değerli.