Arkadaşlar 6 ay kondisyon çalıştım. Sırt omuz ğöğüs karın bacak hepsini tek idmanda çıkarıyodum. Tabi faydasını görmedim. Araştırdım ve böldüm
Pzts göğüs biceps
salı sırt trapez
perşembe bacak bilek
cuma omuz triceps
1.siprogramım uygunmudur herbi bölgeye 3-4 hareket yapıyorum
2. si vazgeçemediğim karın bölgesini ne zaman çalışsam sıkıntı olmaz çarşamba cumartesi veye bı idman günlerinden 2 sinde mi çalışıyım
3. sıkıştığım günler birleştirmem gerekirse bacak la sırtı birleştirsem sıkıntı olurmu?
4. sü beslenme olarak fazla yemek yemiyorum. Okulda ekstra doğal ne alabilirim.
Yaşım 19 boy 1.74
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:50 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:34 ----------
Ayrıca göğüs biceps programım varsa önce göğüs hareketinin hepsini bitirip mi bicepse geçmem gerekir yoksa bi göğüs bi biceps diye mi
Pzts göğüs biceps
salı sırt trapez
perşembe bacak bilek
cuma omuz triceps
1.siprogramım uygunmudur herbi bölgeye 3-4 hareket yapıyorum
2. si vazgeçemediğim karın bölgesini ne zaman çalışsam sıkıntı olmaz çarşamba cumartesi veye bı idman günlerinden 2 sinde mi çalışıyım
3. sıkıştığım günler birleştirmem gerekirse bacak la sırtı birleştirsem sıkıntı olurmu?
4. sü beslenme olarak fazla yemek yemiyorum. Okulda ekstra doğal ne alabilirim.
Yaşım 19 boy 1.74
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:50 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:34 ----------
Ayrıca göğüs biceps programım varsa önce göğüs hareketinin hepsini bitirip mi bicepse geçmem gerekir yoksa bi göğüs bi biceps diye mi