merterturk34
Üye
Öncelikle herkeze iyi forumlar ben siz değerli hocalarıma bişey danışmak istiyorum benim çalışma programım bu şekilde :

Uploaded with ImageShack.us
Beslenme programımda şu şekilde:
sabah kalkış 06.00:4 yumurta (hepsinin sarısını çıkartıyorum yağlı dokunuyo)
100-200 gram yağsız sert peynir
2 dilim kızarmış ekmek
reçel
ekmeği çıkartıp yerine 100 gram yulaf ezmesi düşünüyorum hangisi daha iyi olur siz söyleyin veya bu malzemelerden bi kombin yaparsanız çok iyi olur
Öğlen 12.00 :ekmek arası çift burger
okuldan geldiğimde 15.00:200-300 gram haşlanmış tavuk
1 adet haşlanmış patates
1 tabak bulgur pilavı veya şehriyeli pirinç pilavı
akşam 19.00:tavuk kalırsa tavuk yiyorum veya evde ne yemek varsa ama pilav veya makarna eksik olmuyo hergün yiyorum
akşam yatarken 23.00-24.00:2 su bardağı süt yanında fındıklı çikolata veya bunların yerine meyve peynir falanda yiyebiliyorum
Antremanımı ve programımı gözden geçirebilirsiniz çok iyi olur yardımınız beni dahada iyi yapacaktır buna inanıyorum
boyum :1.80
Kilo:71
omuzlarım dar omuz antremanına nasıl daha çok yüklenebilirm veya omuzları daha kısa sürede daha iyi hareketlerle geliştirebilirmiyim
bu arada Ön bacak antremanında makinenin en altına takıp 20 kiloda bar koyup kaldırabiliyorum bacaklarım inanılmaz kaslı doğuştan heralde bilmiyorum
Şimdiden Çok Teşekkürler

Uploaded with ImageShack.us
Beslenme programımda şu şekilde:
sabah kalkış 06.00:4 yumurta (hepsinin sarısını çıkartıyorum yağlı dokunuyo)
100-200 gram yağsız sert peynir
2 dilim kızarmış ekmek
reçel
ekmeği çıkartıp yerine 100 gram yulaf ezmesi düşünüyorum hangisi daha iyi olur siz söyleyin veya bu malzemelerden bi kombin yaparsanız çok iyi olur
Öğlen 12.00 :ekmek arası çift burger
okuldan geldiğimde 15.00:200-300 gram haşlanmış tavuk
1 adet haşlanmış patates
1 tabak bulgur pilavı veya şehriyeli pirinç pilavı
akşam 19.00:tavuk kalırsa tavuk yiyorum veya evde ne yemek varsa ama pilav veya makarna eksik olmuyo hergün yiyorum
akşam yatarken 23.00-24.00:2 su bardağı süt yanında fındıklı çikolata veya bunların yerine meyve peynir falanda yiyebiliyorum
Antremanımı ve programımı gözden geçirebilirsiniz çok iyi olur yardımınız beni dahada iyi yapacaktır buna inanıyorum
boyum :1.80
Kilo:71
omuzlarım dar omuz antremanına nasıl daha çok yüklenebilirm veya omuzları daha kısa sürede daha iyi hareketlerle geliştirebilirmiyim
bu arada Ön bacak antremanında makinenin en altına takıp 20 kiloda bar koyup kaldırabiliyorum bacaklarım inanılmaz kaslı doğuştan heralde bilmiyorum

Şimdiden Çok Teşekkürler