antreman programım uygun mu

arkadaşlar bu sporu yaklaşık 1 yıl yaptım fakat okul dolayısıyla 1 yıl ara vermek zorunda kaldım yaklaşık 3 aydır başladım ve şu anda bu programı uyguluyorum

pazartesi:chest
barbell bench press4*8-10
dumbell inclne press4*8-10
decline dumbell press3*8-10
ıncline dumbell fly3*8-10
butterfly:3*8-10
cardio:30 dk elptical bisiklet

salı:back+traps
wide grip latt pulldown4*10-12
ters tutuş kapalı puldown4*10-12
machine row4*10-12
singe arm row3*10-12
hyperextention3*10-15
barbell sqruash:3*12-15
cardio:30 dk eliptical bisiklet

çarşamba:dnlenme

perşembe:biceps+triceps+forearms
barbell curl3*8-12
dumbell curl3*8-10
dumbel hammer curl3*8-12
dumbell preacher curl3*8-12
close grip bench press3*8-12
v bar pushdown3*10-12
single arm dumbbell extensions3*8-12
reverse grip pushdown3*8-12
barbell wrist curl3*15-20

cuma:shoulder+traps
barbell neck press4*8-12
dumbell shoulder press3*8-12
dumbell side lateral raise4*8-10
dumbell front raise3*8-10 tek kol için
machine rear delt fly3*10-12
barbell sqruash4*12-15

cumartesi:legs+back
squat*4*10-15
leg extention4*12-15
leg curl:4*12-15
wide grip latt pulldown4*10-12
ters tutuş kapalı puldown4*10-12
machine row4*10-12
hyperextention3*10-15

pazar:dinlenme

arkadşlar bacağimdan ameliyat olduğum için bacağımı fazla zorlamak istemiyorum zaten bu hareketler bana hayli hayli yetiyo sırtımı 2 defa çalıştırmamın nedeni ise sırtda eksikliğimin olmasıdır.
her antreman sonundada karın çalışıyorum 3 hareketten oluşan alt,üst ve yan karın kaslarını çalıştıran 3 hareket yapıyorum crunch,hanging leg raise ve dumbell side bend 4 gün cardio yapıyorum çünkü amacım yağ yakımını sağlamak ve kas gelişimini biraz daha arttırmak beslenmem ise günlük yarım kilo tavuk göğsü yerim toplam aldığım protein 150 gr kilom 75 boyum:1.82
tekrar sayılarım bu sayılar arasındaır genelikle 8-12 tkrar çalışırım
sizce amcıma ulaşmam için bu antreman progrmım ugun mu yorumlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Öncelikle ameliyatın için geçmiş olsun.Amacın hacim kazanmaksa antrenmandan sonra hemen cardio girmek olmaz.Çünkü vücudun antrenmandan sonra protein beklerken sen var olan proteini de cardioda harcıyorsun.pazartesi günü göğüsle biceps girmek daha iyi olur.bicepsle triceps aynı gün zor olur.

Aynen katılıyorum bende kardio antremanının ayrı bir gün yapılmasından yanayım...

Ağırlık antremanından önce yada sonra kardio çalışmanın bir zararı olmadığı ile igili birsürü başlık açılmış olmasına rağmen bende tatmin olmayanlardanım ve buyüzden en garantici davranışın kardio antremanı ayrı bir gün yapmak olacağını düşünüyorum...

Aynen katılıyorum bende kardio antremanının ayrı bir gün yapılmasından yanayım...

Ağırlık antremanından önce yada sonra kardio çalışmanın bir zararı olmadığı ile igili birsürü başlık açılmış olmasına rağmen bende tatmin olmayanlardanım ve buyüzden en garantici davranışın kardio antremanı ayrı bir gün yapmak olacağını düşünüyorum...
en iyisi hiç kardio yapmamak :D şahsen ben yapmıyorum

Açıkçası koşu bandına çıkıp koşmak bana hiç cazip gelmiyor.Cardio yapmak istersem çıkıp koşarım havuza giderim.Bu forumda olan ancak sanıyorum işi dolayısıyla burya vakit ayıramayan melih çöloğlunun şöyle de bir cardio videosu var.varyasyon arıyorsan bak derim https://www.youtube.com/watch?v=4ZFOq2Je3eI

Back
Yukarı