undisputed01
Üye
Pazartesi - Cuma
Göğüs
Bench press 3x
Dumbell Bench Press 3x
Üst göğüs dumbell bench press 3x
dumbell flying 3x
cable Cross Over 3x ( alt ve üst göğüs) 2 set
Eğik sehpa bench press
Kol
Standing Dumbbell Curl 3x
Dik dumbell curl 3x
Barbell curl 3x
D. Concentration Curl 3x
Cable kol çalışması 3x
bitince 8 dakika mekik. Bu antremanım 2 30 saat falan sürüyor.
Bunun dışında çarşamba arka kol omuz , cumartesi kanat sırt arka kol çalışıyorum. Hepsinde istediğim gelişim var ama kol hacmim 37.5 tan 35.8 lere düştü kilom aynı. Haftanın 6 günü eight pack için 14 dakikalık mekik uyguluyorum , mideyi çok çalıştırmak sonuç getirdi çünkü
Beslenmemin yetersiz olduğunu söyledi hocam karbonhidrat , yağ tüketmiyorum pastadan lahmacuna kadar hiç bişey hayatımda yoktu. Bunları yemelimiyim proteini günde yediğim yumurta süt vb alıyorum. + Bunları tüketince six packı hazır yeni çıkarmışken kaybolmasından da korkuyorum ?
Göğüs
Bench press 3x
Dumbell Bench Press 3x
Üst göğüs dumbell bench press 3x
dumbell flying 3x
cable Cross Over 3x ( alt ve üst göğüs) 2 set
Eğik sehpa bench press
Kol
Standing Dumbbell Curl 3x
Dik dumbell curl 3x
Barbell curl 3x
D. Concentration Curl 3x
Cable kol çalışması 3x
bitince 8 dakika mekik. Bu antremanım 2 30 saat falan sürüyor.
Bunun dışında çarşamba arka kol omuz , cumartesi kanat sırt arka kol çalışıyorum. Hepsinde istediğim gelişim var ama kol hacmim 37.5 tan 35.8 lere düştü kilom aynı. Haftanın 6 günü eight pack için 14 dakikalık mekik uyguluyorum , mideyi çok çalıştırmak sonuç getirdi çünkü
Beslenmemin yetersiz olduğunu söyledi hocam karbonhidrat , yağ tüketmiyorum pastadan lahmacuna kadar hiç bişey hayatımda yoktu. Bunları yemelimiyim proteini günde yediğim yumurta süt vb alıyorum. + Bunları tüketince six packı hazır yeni çıkarmışken kaybolmasından da korkuyorum ?