Antreman programım hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan byte
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

byte

Üye
Yaklaşık 2 haftadır bu programı uyguluyorum fakat içime sinmeyen bir program şu program da nelerin eksik nelerin yanlış olduğunu belirtirseniz sevinirim

IMG_20141021_174957.jpg

Pazartesi,çarşamba,cuma,cumartesi şeklinde çalışıyorum
Boy 185
KG 74
Yaş 16
10.Ayım

(Sarı ile işaretli olanlar şu anlama geliyor örneğin 10 tekrar bench girdim ondan sonra 10 tekrar pluver sonra 8 tekrar bench şeklinde)

bence sen hareketleri daha iyi bilen bi salona başla
pluver nedir ya özensizce hazırlanmış bi programa benziyor

ayrıca bench pressle 'pluver' i süperset mi ne yapmış programın anlaşılmıyor ne yaptığın sırasıyla

Nasıl desem bilemedim. O program değil çorba olmuş. Fullbody programlarından birini bul uygula yazarken dikkat ettim ki 10. Ayım demişsin. Bundan önceki programini yazar mısın? Ona göre yardım edebilecem.

Buyrun hocam bundan öncekilerin de bundan pek farkı yok yerlerini değiştirerek + 2 3 hareket ekleyip verdi herkese aynı program veriliyor.

Eklentiler

• IMG_20141021_224637.jpg
    IMG_20141021_224637.jpg
    101,5 KB · Görüntüleme: 353
Antrenman programından çok yemek tarifine benziyor gibi geldi bana ve çok sorumsuz birisi tarafından hazırlanmış olduğu kuvvetle muhtemel. Hadi PLUVER gözden kaçmış desek SWİNİNK TİCEPS , TRAPİZ , LEG EXTANŞIN ve OMUZ COBLE ABDÜKSİYON' u ne yapacağız

Antrenman programından çok yemek tarifine benziyor gibi geldi bana ve çok sorumsuz birisi tarafından hazırlanmış olduğu kuvvetle muhtemel. Hadi PLUVER gözden kaçmış desek SWİNİNK TİCEPS , TRAPİZ , LEG EXTANŞIN ve OMUZ COBLE ABDÜKSİYON' u ne yapacağız

Haklısınız, peki ne yapabilirim? Kendime program yazıcak seviyeye gelemedim internetten orta seviye bir program alıp onu mu uygulayayım ?

Back
Yukarı