Antreman Programım (Güncel)

Ben kendi adıma her çalışma günümün sonuna hiç yapmasan 4*8 dumbel ile wrist curl yaparım.
Sonra 2*50 sık sık ve 2*100 avuçlarımı açıp kapatırım.
Bilek kaslarını haftada 3 defa rahatlıkla çalıştırabilirsin. Kendini çabuk toparlayacaktır.

Selamlar.

vaktim olmadığı için fazla inceleyemedim
pzts seated yerine hummer curl koy
ön kolu çok 2 gün yapmana gerek yok onlar zaten çabuk gelişir
bacakla mideyi aynı gün çalıştırma
hızlı okuduğum için sanırım squat ve deadlift göremedim
yoksada onlarsız bu iş olmaz

İyice hazırım hacime artık 12x4 leri 10x4 e dönüştürdüm ve 12-10-8-6 şeklindeki piramitleri 12-10-8 e dönüştürdüm programı son kez yukarı aldım artık günlüğümden paylaşıcam ramazan boyunca

edit: bu programla elde ettiğim gelişmeyi fotoğraf çekip yayınlıyacağım

benim hocam şöyle diyor "eğer pullover yaparken dirseklerini kırarsan kanata, kırmazsan gögüse etki eder" dedi.pullover da dikkat edersin

CROSS BENCH DUMBBELL PULLOVER Kalçalar ve bel dışarıda kalacak şekilde, sırt Bench'e dayanır. Baş ense kısmından itibaren arkaya doğru uzatılır ve omuzlar Bench'e iyice yerleştirilir. İki el ile ortasından kavranan dumbbell, yüze teğet geçecek şekilde nefes alınarak arkaya doğru sarkıtılır. Bu arada bütün gövde gergin vaziyettedir. Göğüs kafesi ve sırt tamamen gergin-leşince, nefes verilerek yine başa teğet geçecek şekilde başlangıç durumuna gelinir. Dikkat edilmesi gereken husus; kalçanın tamamen yere doğru tutulması ve dirseklerin hafif kırık olmasıdır. Çok iyi bir nefes açıcı ve traksiyon hareketidir. Yetişme çağındaki gençler için boy uzatma egzersizi olarak çok faydalıdır. http://www.************/cont.php?cat=5&t=210 sitesinden alıntıdır

bence çok fazla hareket var burda. trapez çok çabuk gelişen bir kas o yüzden çeneye çekiş (upring rowing) yapman yada omuz silkme hareketini yapman yeterli. omuzların geniş değil ise 2 haftada 1 girmeni tavsiye ederim.

Dostum bence şınavı göğüs antrenmanının bitiminde yapmalısın bir set olsa bile şınav çek kendi düşüncem bu. En basitinden örnek verelim kimse sana triceps antrenmanı yaparken pushdownda kaç basıyorsun diye sormaz , kaç şınav çekiyorsun der. Dediğim gibi tricepste yapıcaksan close yap yani ellerini birbirine yaklaştır ama bence göğüs antrenmanının sonunda yaparsan kafi .

Back
Yukarı