Antreman programı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normalde günlük 2 kas grubunu çalıştırıyorum örneğin göğüs ile Biceps çalışıyorum fakat şöyle birşey düşünüyorum günde tek kas grubu çalışsam ama hareket yelpazesini genişletsem sorun olur mu ne dersiniz

Kardeşim beslenme düzenimi stabil tutmaya gayret ediyorum düzenli yiyorum anlıcan. antreman günlerimde 3 ölçek whey protein alıyorum ayrıca anreman öncesi ve sonrası 5 er gram creatin alıyorum 1.75 boy 70 kiloyum

Düzenli demek istedim şöyleki; sabah 4-5 yumurta bazen haşlanmış bazen tavada , sonra salona giderken ekmek arası fıstık ezmesi, antreman sonrası takviyelerle beraber eve dönerken bir ekmek arası fıstık ezmesi daha eve öğlen geliyorum zaten ardında karbonitrat ağırlıklı besleniyorum makarna vs. akşam yemeğinde ton balığı veya tavuk göğsü tüketiyorum yatmadan öncede kendime meyve salatası yapıyorum veya et ağırlıklı besleniyorum antreman günleri 3 ölçek protein tozu ve 2 ölçek creatin alıyorum kardeşim

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Arama Kelimeleri : günde kaç kas

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı