Antreman Programı

Arkadaşlar selamun aleykum
Sizlerden hacım yapıp kas kütlemi ve görüntümü şekillendirmek için güzel bir program rica ediyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
Boy: 186
Kilo: 83
Yağ oranı: %16
Yaş 22
Güzel bir programı olan verirse çok sevinirim sağolun.

Boyuna kilona göre yağ oranın fena değil. Eğer spor geçmişiniz yoksa herhangi bir full-body programla 2-3 ay çalışıp sonra split program oluşturabilirsiniz. Full body fitness training diye aratırsanız pek çok program bulabilirsiniz.

Boyuna kilona göre yağ oranın fena değil. Eğer spor geçmişiniz yoksa herhangi bir full-body programla 2-3 ay çalışıp sonra split program oluşturabilirsiniz. Full body fitness training diye aratırsanız pek çok program bulabilirsiniz.
Yeni değilim spor geçmişim var fakat fitness değil, fitness da yaptım ama tam olarak nizami olarak ilk defa başlıyorum yani 1 2 ay oldu hacım kazanmak ve kas kütlesini arttırmak istiyorum

Eğer kuvvet antrenmanları, patlayıcı güç gerektiren bir sporla uğraştıysanız (Boks gibi :)) bence split başlayabilirsiniz (tekniğinize dikkat etmek kaydıyla). Eğer spor salonunda antrenman yapacaksanız oradaki hoca başlangıç için bir program yazabilir.

Hacim kazanmak ve kas kütlesini artırmak için anahtar nokta beslenme... Antrenman üç aşağı beş yukarı aynı gelişimi sağlar farklı hareketlerle. Beslenmeyle desteklenmezse hiçbir işe yaramaz. O yüzden bence basit, temel egzersizlerin olduğu bir programla başlayıp (sakatlanmamak için izole egzersizlere pek girmemek lazım diye düşünüyorum, eklemleri zedeleyebilirsiniz) sağlam bir şekilde beslenmeniz en doğrusu olur.

Eğer kuvvet antrenmanları, patlayıcı güç gerektiren bir sporla uğraştıysanız (Boks gibi :)) bence split başlayabilirsiniz (tekniğinize dikkat etmek kaydıyla). Eğer spor salonunda antrenman yapacaksanız oradaki hoca başlangıç için bir program yazabilir.

Hacim kazanmak ve kas kütlesini artırmak için anahtar nokta beslenme... Antrenman üç aşağı beş yukarı aynı gelişimi sağlar farklı hareketlerle. Beslenmeyle desteklenmezse hiçbir işe yaramaz. O yüzden bence basit, temel egzersizlerin olduğu bir programla başlayıp (sakatlanmamak için izole egzersizlere pek girmemek lazım diye düşünüyorum, eklemleri zedeleyebilirsiniz) sağlam bir şekilde beslenmeniz en doğrusu
[DOUBLEPOST=1477510704][/DOUBLEPOST]

Hacim kazanmak ve kas kütlesini artırmak için anahtar nokta beslenme... Antrenman üç aşağı beş yukarı aynı gelişimi sağlar farklı hareketlerle. Beslenmeyle desteklenmezse hiçbir işe yaramaz. O yüzden bence basit, temel egzersizlerin olduğu bir programla başlayıp (sakatlanmamak için izole egzersizlere pek girmemek lazım diye düşünüyorum, eklemleri zedeleyebilirsiniz) sağlam bir şekilde beslenmeniz en doğrusu olur.
Kick box yaptım güreş yaptım o konuda sıkıntı yok başlangıç programını çoktan geçtim fakat salondaki hocalar sağlam program veremiyor kimse memnun değil beslenme konusunda gücümüzün yettiği kadar zaten :)

Back
Yukarı