Antreman programı (yeni başlıyorum)

14 yaşındayım ve arkadaşlarımda kaslar filan görüyorum bende kas yapmak istiyorum.10 kg dambılım var başka birşeyimde yok.Nasıl bir antreman programı yapabilirim yeni başlıyorum.

Anneyi babayı ikna et, evin uygun bir noktasına yerleştirebileceğin bir koridor barfiksi alsınlar öncelikle, şöyle birşey;
images

aldırdım, kurdurdum de ondan sonra sana program yazalım.

Altına bir sandalye çekecek, sandalyenin sırtının şöyle bir metre kadar uzakta olduğuna emin olup, bacaklardan destek alacak ilk etapta :)

barfiks sayısı zamanla artar arkadaşlar. ben bir kaç hafta önce alıp başladım barfikse, daha önce hiç çekmemiştim. 4 tane falan çektim ama kollar ve sırt ertesi gün haşat durumdaydı. şimdi set halinde programa akleyebiliyorum. evet 20 tekrar çıkmıyor ama, en azından 3 sette 20 yi buluyorum. 1 ay sonra belki 30 olacaktır. siz columbu abinizin dediği gibi demiri bir kurun, gerisi kolay.[DOUBLEPOST=1416592096][/DOUBLEPOST]
barfiks sayısı zamanla artar arkadaşlar. ben bir kaç hafta önce alıp başladım barfikse, daha önce hiç çekmemiştim. 4 tane falan çektim ama kollar ve sırt ertesi gün haşat durumdaydı. şimdi set halinde programa akleyebiliyorum. evet 20 tekrar çıkmıyor ama, en azından 3 sette 20 yi buluyorum. 1 ay sonra belki 30 olacaktır. siz columbu abinizin dediği gibi demiri bir kurun, gerisi kolay.
ve üstelik benim yaşım da büyük kilom da fazla. 14-15 yaşında daha aktif şekilde çalışırsınız

Back
Yukarı