Antreman P (lütfen inceleyiniz)

Farmy

Üye
Dumbeller 4 kg

Göğüs:

-
Dumbbell Bench Press (3x20)

-
Dumbbell Flyes (3x20)

-Dumbbell Bench Press (3x20)

-Şınav (3x10)

Kol ( Arkakol , bilek ve pazu dahil)

-
Dumbbell Curls (3x20)
-
Hammer Curls (3x20)
-
Dumbbell Preacher Curls(3x20)
-
Concentration Curls (3x20)
-
Hammer Dumbbell Curls (3x20)
-
Two Arms Palms Up Dumbbell Curl (3x20)

-Bench Dips (3x20)
-Lying Triceps Extensions (3x20)

Trapez

-
Dumbbell Shrugs (3x20)

Karın

-Mekik (3x20)

Boy : 1.73

Kilo : 55

1 aydır evde bi çift dumbell ile çalışıyorum.Omuz çalışmak beni yoruyor.Fakat orasının da gelişmesini istiyorum.
-Size ilk sorum şu göğüs hareketleri omuzumu da geliştirir mi ?

-Ve kas olarak kilo almak istiyorum. Protein kullanmalı mıyım ?

-Ve yapmam gereken başka hareket var mı yanlış yaptığım bir şey var mı öğrenmek istiyorum. Teşekkürler.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:40 ----------

Yorum yapacak yok muweightlifter

Bence hareketlerden çok kaldırdığın ağırlık önemli. 4kg ağırlık çok düşük bence. Protein tozuna falan hiç gerek yok.

bence bi uzmanla görüşmeden protein falan alma ve spor salonuna yazıl derim evde yapılandan pek hayır gelmez bence..

Tabiki doğal beslenmek gerekir. Ancak saf whey proteini kullanmak için uzman görüşüne gerek yoktur, beslenme ürünüdür.

Bence Daha erken supplementler için . 6-7 aylık bir spor geçmişin olmadan da kullanma derim . Benim Dikkatimi Çeken 1 sette neden 20 tekrar yapıyorsun? 3*20 yerine 4 veya 5*12 yap bence

Gelişme çağındayım . Kas kütlemi arttırmak fakat bi yandan kemiklere baskı yapmak istemiyorum . Ve sizce ne zaman ağırlık arttırmalıyım ve kaç kg kullanmalıyım ?

Whey protein alabilirim.

Bence 3x20 daha ideal benim için.. Ben hareketleri biraz daha kısa sürede bitirmek fakat kendimi yorup kas inşa etmek istiyorum. 5x12 mi daha çok geliştirir 3x20 mi ?

Back
Yukarı