Antreman oncesi yemek bulamayanlara

bu sabah yaptim,birinci pancake cok kotu oldu cevirirken acele etim ve dagildi,ama diger ikisi oyle olmadi, seninkisiler daha ince ben biraz kalin yaptim,hafif bir yaslik kalmis icinde,cok hafif biraz yaktim
3 tam yumurta,130-140 gram yulaf,15-20 gr hindistan cevizi tozu,1 muz,yarim olcem protein tozuyla yaptim.
seninkisi cok mu kuru yoksa hafif bir yaslik oluyor mu?

valla sen nasil istiyorsan oyle yap. ben cok hafif islak birakiyorum bazen. Eger islak kalmasin istiyorsan. Boyutlarin kucult. Daha az kalin yap , o zaman kuru olur ve yanmaz.

serdar2,

Öncelikle bu güzel ve pratik tarif için teşekkür ederim. Sormak istediğim bir şey var. Pancake'ler buzdolabında kaç gün dayanır? İçinde yumurta olduğundan dolayı çok olmasa gerek.

valla sen nasil istiyorsan oyle yap. ben cok hafif islak birakiyorum bazen. Eger islak kalmasin istiyorsan. Boyutlarin kucult. Daha az kalin yap , o zaman kuru olur ve yanmaz.
evet benimkiler biraz kalin oldu bidaki sefere biraz daha ince yapacagim,ama yinede cok islak degildi hafif bir islaklik vardi,benim islak kalmasini istemememin sebebi bilirsin yumurtalar cig kalmasin diye.

saygilarimla

evet benimkiler biraz kalin oldu bidaki sefere biraz daha ince yapacagim,ama yinede cok islak degildi hafif bir islaklik vardi,benim islak kalmasini istemememin sebebi bilirsin yumurtalar cig kalmasin diye.

saygilarimla

Evet orasi dogru. Ama dedigim gibi 3 tane yerine 4 veya 5 tane cikicak sekilde yaparsan hem daha hizli piser hem yanmaz hem de islak kalmaz ve kalin olmaz.

Oncelikle ellerine saglik yakisikli kardeşim cok guzel bi paylasim olmus:-)
Bu yapacagimiz pankekleri kac gun icinde tuketmemiz lazim yada kac gun dayanirlar?

Oncelikle ellerine saglik yakisikli kardeşim cok guzel bi paylasim olmus:-)
Bu yapacagimiz pankekleri kac gun icinde tuketmemiz lazim yada kac gun dayanirlar?

Ben 24 saat icinde tuketiyorum. Sonucta yumurta oldugu icin, 24 saati gecirmemek lazim. Bi de yaz aylarinda biraz daha kisalabilir tabi. 16-18 saat gibi.

sevgili serdar, oncelikle sunu soylemek isterim bu tarifi ister sabah olsun ister antreman oncesi,antreman sonrasi her zaman her yerde corek gibi tuketilebilir gayet hos bir tarif,size sunu sormak isterim ben yakiyorum hafiften siyahlar olusuyor acaba yandiktan sonra besin degeri dusebilir mi besinlerin?

Son düzenleme:
sevgili serdar, oncelikle sunu soylemek isterim bu tarifi ister sabah olsun ister antreman oncesi,antreman sonrasi her zaman her yerde corek gibi tuketilebilir gayet hos bir tarif,size sunu sormak isterim ben yakiyorum hafiften siyahlar olusuyor acaba yandiktan sonra besin degeri dusebilir mi besinlerin?

Valla yanma olayi geri donusu olmayan kimyasal bi olaydir. Yanik kisimlar bu yuzden besin degerini kaybeder.

Merhaba abi, ben kilo almaya çalışan body mağdurunun tekiyim 2 hafta oldu başlıyalı 57den 60a çıktım boyuna yiyorum peynir süt ton balık filan herneyse protein ve yağa ihtiyaçtan dolayı yiyorum sanırım gördüğüme görede burda oranı çok. eğer bunu uygularsam kilo almam açısından büyük desteği olur mu ?

gerçekten güzel bir tarif.
50gr yulaf
25gr hindistan cevizi
25gr kakao tozu
2 tam yumurta
200ml süt
1 tam muz koydum

3 tane çıktı ama hepsini yiyemedim ve gerçekten güzel bir enerji deposu oldu artık.yapar yapar saklarım her antrenmandan önce 1 tane yesem yeterli olur sanırım :)

teşekkürler serdar2

Verdiğin miktarların 1/3 antrenman öncesi için az gelecektir.Tamamı güzel miktar ama

gerçekten güzel bir tarif.
50gr yulaf
25gr hindistan cevizi
25gr kakao tozu
2 tam yumurta
200ml süt
1 tam muz koydum

3 tane çıktı ama hepsini yiyemedim ve gerçekten güzel bir enerji deposu oldu artık.yapar yapar saklarım her antrenmandan önce 1 tane yesem yeterli olur sanırım :)

teşekkürler serdar2

belki tesadüf ama bugün bunu yediğimden midir yoksa salonun fazla sıcak olmasından mıdır bilmem ama bütün hareketlerimde güzel bir kilo artışı yaşadım.

Back
Yukarı