ANTREMAN HAKKINDA SORU

BodyEser

Üye
Beyler antremanda sadece 1 bölüm çalışmanın zararı varmıdır acaba örneğin ;
Pazartesi:göğüs
Salı:biceps
Çarşamba:triceps
Perşembe: omuz
Cuma:sırt
Cumartesi:bacak

(Karını istediğiniz güne ekleyebilirsiniz )

Sizce böyle bir antreman programı gelişimde gecikme yaparmı ?
Şimdiden teşekkürler

Zararı yok ama besin takviyesi yapman lazım üst üste antremanlar yaptığın için.[DOUBLEPOST=1419190158][/DOUBLEPOST]Örnegin benim programım

Pazartesi: göğüs
Çarsamba:- Triceps - Sırt
Cuma:Göğüs
Cumartesi:Omuz Biceps Bacak

Göğüs ü bu şekilde çalışmamım sebebi göğsümde bir problem vardı çalışamıyodum.Bu yüzden biraz geri kaldı .

Zararı yok ama besin takviyesi yapman lazım üst üste antremanlar yaptığın için.[DOUBLEPOST=1419190158][/DOUBLEPOST]Örnegin benim programım

Pazartesi: göğüs
Çarsamba:- Triceps - Sırt
Cuma:Göğüs
Cumartesi:Omuz Biceps Bacak

Göğüs ü bu şekilde çalışmamım sebebi göğsümde bir problem vardı çalışamıyodum.Bu yüzden biraz geri kaldı .
Cevap için teşekkürler :)

aynı gün karşıt (tri-bicep) (sırt-göğüs) kasları çalıştırmak daha iyi olur daha sağlam gelişirsiniz diye biliyorum. ve eklemek istiyorum bu soruyu soruyor olmanız daha başlangıçta olduğunuzu düşündürtüyor bana. fullbody gitsene bikaç ay.

aynı gün karşıt (tri-bicep) (sırt-göğüs) kasları çalıştırmak daha iyi olur daha sağlam gelişirsiniz diye biliyorum. ve eklemek istiyorum bu soruyu soruyor olmanız daha başlangıçta olduğunuzu düşündürtüyor bana. fullbody gitsene bikaç ay.
Hayır sakatlık yüzünden bir süre ara verdim ve antreman programımı değiştirme gereği duydum bu yüzden sordum bu soruyu

Back
Yukarı