Antreman gün aşırımı yoksa 2gün üst üstemi olmalı ??

Arkadaşlar yaşım 17 antremanlar gün aşırımı olmalı yoksa 2 gün üst üste yapsak kaslar zarar görürmü ?? Aksine daha mı iyi olur lütfen biri aydınlatsın??

Forumda ilgili konuları araştırırsan daha iyi olur büyük kas gruplarını 48 saat dınlendırıyorum yanı gun asırı gıbı oluyor ama dinlenmek bu işin anahtarı

Forumda ilgili konuları araştırırsan daha iyi olur büyük kas gruplarını 48 saat dınlendırıyorum yanı gun asırı gıbı oluyor ama dinlenmek bu işin anahtarı

hm Arkadaşım ben body sporuna 5 ay önce başladım 2gün üst üste yapsam kaslarda erime mi olur ? yoksa verim artar mı cevaplarsan sevinirim. :)

Arkadaşım kaslar dinlenirken gelişirler. Dinlenme süresi ne kadar az olursa kası bi o kadar zorlayıp bi o kadarda gelişmesini önlersin. Kollarda bile çalışırken çalıştığın gün hariç en az 1 gün dinlendikten sonra çalışmalısın.

Arkadaşım kaslar dinlenirken gelişirler. Dinlenme süresi ne kadar az olursa kası bi o kadar zorlayıp bi o kadarda gelişmesini önlersin. Kollarda bile çalışırken çalıştığın gün hariç en az 1 gün dinlendikten sonra çalışmalısın.

Kardeşim sorumun cevabını senden aldım eyvallah :) Sorum olduğumda özelden sana danışabilir miyim :D ?

Back
Yukarı