Antreman Esnasında Göğüs Acısı Sorunu

zero59

Üye
Arkadaşlar Ben Antreman Esnasında Ağır Ve Mizami Bir Şekilde Yavaş Yaparak Yapmama Rağmen Press Hareketlerinde Yanma Hissedemiyorum Çok Çok Hafif Oluyor FLY Hareketlerindede Aynı Şekil Biraz Daha Fazla Olabilir Ama Ertesi Gün Acısını Fena Çıkartıyor Bunun Sebebi Nedir İyimidir Yaş 16 Kilo 62 Boy 1.78 8.5 Aylık Sporcuyum..

Hafif oluyorsa daha agır neden denemiyorsun bizim salonda vardı cocuk 5-5 takmis yapiyo baktim ben yapinca gaza geldi herhalde 20-20 takti yapti cocuk sende dene arttir kilolari korkma

Dumbella yapma bana kalirsa barla daha iyi hissediyorum ben.Dumbella dedigin gibi sonraki gun daha fazla agriyo ama hacim olarak kotuye gidiyo

Arkadaşlar Ben Antreman Esnasında Ağır Ve Mizami Bir Şekilde Yavaş Yaparak Yapmama Rağmen Press Hareketlerinde Yanma Hissedemiyorum Çok Çok Hafif Oluyor FLY Hareketlerindede Aynı Şekil Biraz Daha Fazla Olabilir Ama Ertesi Gün Acısını Fena Çıkartıyor Bunun Sebebi Nedir İyimidir Yaş 16 Kilo 62 Boy 1.78 8.5 Aylık Sporcuyum..
bench press gir kilodan kormma 1 bucuk senedir yapiyorum 15 yasindayim 90 kg rahat 100 kg 3 tekrar bech preess basiyorum :) boy 1 78 80 civari kilo 80 :)

Back
Yukarı