Antreman öncesi yemek ??

merhaba ben spora yeni başladım sayılır kg vermek ve o kg da sabit kalmak istiyorum. neredeyse 20 kg vermem gerekiyor. vücut yağ kitlem yüksek. başınız baya kalabalık anlaşılan tecrübenizden faydalanmak isteyen benim gibi arkadaşlar çok ve bende utana sıkıla soruyorum artık, acaba bu yağlardan kurtulabilmem için nasıl beslenmeliyim neler tüketmeliyim gün içinde ya da sporumu etkileyecek yağ yakımını hızlandıracak yardımcı olursanız çok sevinirim

sağlıklı kg vermeler...

antremandan iki saat önce tavuk,salata,peynir tarzı şeyler tüketiyorum 2 saat sonrasında yemek yemeyi kesiyorum baya bi bocaladım ilk başlarda şimdi oturdum düzenimi yoksa çok verimlide olmuyor spor.spordan sonra daha salondayken bi tane gün kurusu ve mineralli su içiyorum yani akşam yemeğim 16:00 kesmiş oluyorum tercih senin spordan çok geç çıkmıyorsan sonrasında salata veya meyve yiyebilirsin

Antrenman oncesi 4 yumurta beyazi 1 tam toplam 5 adet ve karisik bi salata bi fincan kahve amino asit yallah antrenmana..
Antrenman sonrasi yağsız bi kase yoğurt biraz karisik salata ve bi avuc beyaz leblebi.. daha ne olsun..
Cok faydasini gördüm dileyen uygulayabilir.

Yemek yemeyi kesmek yerine karb alımını kesmek daha sağlıklı olacaktır. Saat 16.00'dan ertesi sabah kadar vücudu besinsiz tutmak, kortizol'ü fazlasıyla yükseltir. Yağ yakımını yavaşlatır.

sağlıklı kg vermeler...

antremandan iki saat önce tavuk,salata,peynir tarzı şeyler tüketiyorum 2 saat sonrasında yemek yemeyi kesiyorum baya bi bocaladım ilk başlarda şimdi oturdum düzenimi yoksa çok verimlide olmuyor spor.spordan sonra daha salondayken bi tane gün kurusu ve mineralli su içiyorum yani akşam yemeğim 16:00 kesmiş oluyorum tercih senin spordan çok geç çıkmıyorsan sonrasında salata veya meyve yiyebilirsin

antremandan bir saat önce yediklerini antremana kadar sindirebiliyorsan, antremanda performansını etkileyecek bir şişkinlik yaşamıyorsan sorun yok. ama 1 saat gibi kısa bir süre çorba(karbonhidrat)+tavuk(protein) karışımını sindirmek için yeterli olmayabilir.

bence spor öncesi için 4-5 yumurta beyazı yiyebilirsin bunun yerine. ya da enerji istiyorum diyorsan sadece 1 muz. ya da işte yiyip eve kadar biraz daha zaman kazanabilirsin. miden daha boş bir şekilde antremana girdiğinde performansının arttığını göreceksin.
Merhaba kardesım bişey sorucaktım.İdmanda hedefledıgım agırlıgı kaldıramıyorm 3.sette kollarım kalkmıyor artık bunun ıdman oncesı yedıklerımle bı alakası olabılır mı ? ben 4 yumurta beyazı ve 1 tam yumurta yıyorum 1 dilimde kepek ekmegı yıyıp proteın tozu ve amıno asit alıp 1 saat sonra idmana çıkıyorum karbon almadıgım ıcın yetersız kalıyor olabılırmıym ? aynı zamanda yag oranımı da dusurmeye calıstgm ıcın karbon fazla tuketmıyorm ?

antremandan bir saat önce yediklerini antremana kadar sindirebiliyorsan, antremanda performansını etkileyecek bir şişkinlik yaşamıyorsan sorun yok. ama 1 saat gibi kısa bir süre çorba(karbonhidrat)+tavuk(protein) karışımını sindirmek için yeterli olmayabilir.

bence spor öncesi için 4-5 yumurta beyazı yiyebilirsin bunun yerine. ya da enerji istiyorum diyorsan sadece 1 muz. ya da işte yiyip eve kadar biraz daha zaman kazanabilirsin. miden daha boş bir şekilde antremana girdiğinde performansının arttığını göreceksin.
Hocam bu yumurta beyazını tavuk yerine pilav ile tüketsek uygunmudur antremandan 1 saat önce ?

Her zaman olmasa istisna olarak yenebilir yumurta ama Antrman öncesi tavuk yenmese kaslarda küçülme olur aklında olsun

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhaba, bende yarın spor a başlıyorum, edindiğim bilgiler ışığında havuz ile bir arada yapmaktan vazgeçtim, temelim var yaklaşık 10 yıldır amatör olarak evde çalıştım,
Amacım; 1.75 boy ve 71 kiloyum, ulaşmak istediğim şey ise göbekten kurtularak 75 kilo ulaşmak ve tabiki geniş bir vüzuda sahip olmak.
Değerli görüş ve önerileriniz?

Back
Yukarı