Antreman öncesi muz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Wigle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Wigle

Üye
Merhaba herkese spora ara vermiştim iş dolayısıyla şimdi tekrar başladım öğlen 2 gibi yemek yiyorum eve geçemiyorum akşam 8de spora başlıyorum haliyle vucut 6 saate aç kalıyo yemek hazırlıcak fırsatımda yok pratik ne yiyebilirim ara öğün hariç 7 gibi 2 muz biraz yulaf yesem antreman için yeterli olurmu sonrasında eve gidip proteini alacagım

Enerji eksikliği hissediyorsan basit ve kompleks karbonhidrat karışımı yapmanın faydasını görürsün. Dediğin yulaf+muz gibi ama 2 muz çok olabilir. 1 muz 1-2 yemek kaşığı yulafla karıştırıp kurabiyemsi bir tat elde edebilirsin. Birazda tarçın kattın mı 10 numara olur :)

muz içerik olarak aslında iyi bir antrenman öncesi olmasına rağmen sakinleştirici etkisi de var ki beni olumsuz etkiliyor..
ben bu etkiyi fazlasıyla hissettiğim için alternatif üretemediğimde muza yöneliyorum.
ama sizler bu etkiyi yaşamıyorsanız aynen devam..

Öğle yemegim dedigim gibi 2 de 5 gibi kuruyemiş vs atıştırıyorum 7de işten çıkıyorum 8de antreman bide fıstık ezmesi yazmışlar biyerde evde onu hazırlayıp çıkmadan yesem nasıl olur sandviç gibi. Muzu ara öğün yapmak nasıl olur eğer fıstık ezmesini öncr yersem

Futbol oynarken eğer bir süre uzak kalmışsam antrenmandan önce, maçtan önce büyük boy muz veya iki küçük boy muz yerdim. Potasyum ihtiyacı yüksek. Fakat BB için antrenmandan önce tüketmiyorum. Gerçekten bir uyuşukluk verdiğini hissediyorum. Fakat antrenmandan sonra ise düzenli tüketirim. Kısa süreli hafif tokluk vermesi ve kan şekerini yükseltmesi işime geliyor. Tavsiye ederim. Şuan ise antrenman öncesi yarım saat kadar önce hurma tüketiyorum enerji için yeterli oluyor. İşten çıkıp direkt gittiğimden yemeğe vaktim yok. Fakat sabah ve öğlen sağlam yemek yiyorum burası da önemli.

Konu ile alakası yok ama bir sorum olacak lif hakkında Yulafın 100 gramında 57 gram karbonhidrat var 12 gram lif var lifi midemiz sindiremiyor ve herhangi bir kalori degeri de yok bu lif degerini karbonhidrat degerinden çıkarıpda mı karbonhidrat degerini hesaplamalıyız yoksa benim dedigim şekil yanlış mıdır cevaplarsanız sevinirim

Back
Yukarı