Antreman Öncesi Ve Sonrası

Arkadaslar kendimce bi kombinasyon yaptım antreman öncesi enerji ve toparlanma ve gh hormonu bakımından antreman öncesi kafein(türk kahvesi-çekirdek kahve) arjinin ve glutamin almayı dusunuyorum bu 3 ünü antreman öncesi almak herhangi bi olumsuz etkilesim yaratmaz demi ? ayriyetten antreman sonrası whey 1 ölcek gece yatmadan önce 3.5gr arjinin ve glutamin glutamni 5 gr günde 2 kez bir antreman öncesi bide yatmadan arjininde öyle antreman öncesi 3.5gr gece yatmadan glutaminle birlikte 3.5gr yorum yaparsanız seviniriim (su tüketimim 4lt den assagı degil)

Oooo ne yaptın öyle glutamini gece yatmadan önce alman yeterli, arjinin damar genişletir daha fazla kan, oksijen gitsin diye bunu da antrenman öncesi 3 kapsül alman yeterli enerji istiyorsan preworkout kullanabilirsin ya da türk kahvesi içmen çok iyi olur

Oooo ne yaptın öyle glutamini gece yatmadan önce alman yeterli, arjinin damar genişletir daha fazla kan, oksijen gitsin diye bunu da antrenman öncesi 3 kapsül alman yeterli enerji istiyorsan preworkout kullanabilirsin ya da türk kahvesi içmen çok iyi olur
Gece Yatmadan Önce Kullanımı Neden Tavsiye Etmiyosun ? Arjinin Ve Glutaminin Yaklasık 10gr 15 grama kadar yan etkileri bulunmuyor zaten bu iki ürünnüde hemen hemen gh hormonunu arttırdıgı (tabi burdan kas kütlesi elde etcem demiyorum) ve yag yakımınada yardımcı olcagı söyleniyor hem toparlanma hemde kendi pre workotutum olarak kafein + arjinin kullanıcam pre warkout almamamın nedeni ise içlerindeki maddlerin etkilesim halinde bazı sorunlara yol actıgı ve işe yaramadıgı

Back
Yukarı