Antremanım fazla mı? Yoksa iyi mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ali28
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ali28

Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben hem boks hemde yüzme yapıyorum. Evde 5 er kiloluk ayalanabilir dambıllarım var. Evde çalışmayıda çok istiyorum. Şöyle anlatayım :

Pazartesi,çarşamba,cuma boks
cumartesi,pazar da yüzmem var

Haftada 5 günde her gün ayrı bölüm olmak üzere evde çalışmak istiyorum.
vücudu beşe böldüğünde mecburen 5 günde evde çalışmam gerekiyor.

Pazartesi,salı,perşembe,cumt,pazar günleride evde çalışacağım. Sizce ağır olur mu ? Suplementte alacağım. Vücudum endomorf. boyum 174 kilo 75-6. Hemen vücudunu toparlayıp kas yapan biriyim yani vücudum öyle :)

Önerilerinizi bekliyorum.

Fazla değil.Sadece bir hafta için yoğunlu yüksek antremanlar var.Boks-Yüzme antremanlarıyla evde yapıcağın dumbell ile antremanını o gün içerisinde 8 er saat aralıkla veya daha az bir saat aralıkla yapmaya dikkat etmen avantajına olur.Supplement tercihi sana kalmış.Güzel beslenmede yeterli olabilir.Boks yapıyorsan vücut ağırlığıyla uygulanan hareketlerede göz atmanı öneririm.

Değerli üyemiz;

Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı