Antremanı 45 DK'dan uzun tutmamak lazım(mış)

normalde türkler 1.5 2 saat sürer antremanı adam eline almış telefonu sevgilisine msj atıyor sonra ağırlık altına girior 5 dk sonra bidaha girior vay yavru vay o antreman bitmez tabi.
hatırlatırım ki sende bir TÜRK'sün ve bunu genelleyemezsin. Benim antrenmanım 1-5 yada 2 saat civarı sürüyor. Bu demek olmuyor ki ben elime telefonu alıp 5 dakikada bir sete giriyorum. Lütfen genelleme yapmadan ve kendinizinde bir türk olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Asıl konuya gelirsek 45 dk. antrenman tek bölge için idealdir. En az 1 saat olmalı diye düşünüyorum dahada yukarıları olabilir.

Bu konuda CT FLETCHER ın çok iyi bir videosu var izlemelisin :D

Yav arkadaslar herkezin bir programi var ve ortalama sureleride belli...ben cift bolge 1.5 2saat calisiyorum ve cok iyide randiman aliyorum..kisiden kisiye degisir yeri geliyor canim istemiyor yarim saatte birakiyorum

Bu spor matematik gibi mutlak bir sebep - sonuç ilişkisi üzerine oturtulamıyor, her metabolizmanın her sisteme cevabı elbette farklı olacaktır, ama her yöntemi denemekte fayda var, kestirip atmamanızı öneririm.

Back
Yukarı