Ant. programım hakkında önerileriniz

İlk Gün Ant. Programım:
gögüs pres
üst gögüs pres
dumbel gögüs yana acıs
kelebek
cable cros
---------
z barla ön kol
45 derece sehpada ön kol
hummer curl(çekiç)
makina ön kol
cont

İkinci Gün Ant. Programım:
omuz pres
ön omuz pres
omuz yana acıs
dumbel öne omuz pres
trapez
ters trapez
------------
push down
telde fransız
z barla alna pres
telde capraz

Üçüncü Gün Ant. Programım:
barfiks -- MAX
enseye cekis
gögse cekis
seated rowing
sıkıştırma
mideye cekis
dumbel rowing
----------
leg pres 3x12
ön bacak 3x12
squat 3x12
calf 3x12

bacak haricinde ki tüm hareketlerim 3x8 şeklinde.
Kafama takılan soru: cok fazla sırt hareketi olması, neleri cıkartmalı, neleri eklemeliyim ? Teşekkürler
Not: Salona gideli bir bucuk hafta oldu.

boy: 174 cm
kilo : 62
yas : 20

birbuçuk hafta ve bu hareketler?
okadar ön kol çok fazla,
göğüs 2 açış şimdilik gereksiz fazla
2 row sırtta fazla

aslında bukadar erken dönemde bukadar hareket ve tekrar çok fazla olmuş
yeni başlayanlar için gerekli yerleri iyice okumanı tavsiye ederim

Spor geçmişiniz var mı bilmiyorum,eğer yoksa böyle bir program sizi spordan soğutur.

Daha adaptasyon dönemini atlatmadan çift bölge çalışmaya başlamayın.Zaten yazdığınız program bana göre çok kötü.Çıkarıp ekleme yapmaktan ziyade adaptasyon döneminden sonra salondaki hocanıza danışarak mantıklı bir program almanızı öneririm.

Yaklasık 7 ay evvel bi spor dönemim oldu 3 ay falan, bazı sıkıntılardan dolayı bırakmak zorunda kalmıstım. O dönem de 2 ay adaptasyon sürecinden olusan bi program yazmıstı hocam. Fakat salon degistirmek durumun da kaldım ve sanırım hoca cok bilgisiz.

7 aylık aradan sonra tekrar adaptasyon programıyla başlamanız gerekir.Hocanızın yazdığı program burada değiştirilebilir ama yukarıdaki programın elle tutulur bir tarafı yok.

7 ay cok uzun bır sure bence 1.5 hafta ıcın bu program agır forumda bır cok yenı baslayanların uygulayacagı programlar var bakrak kendınıze uygun bır programı alın veya sız bırlestırerek kendınıze uygun bır programı hazırlarsınız.

Back
Yukarı