Anneniz/Babanız/Eşiniz Ne Diyor? - Özel Sözler

Annem : Dersine çalışmazssan asla izin vermem.
Babam : Spora tam destek, ama derslerinede çalış.
Arkadaşlarım : Okulda Bilgisayar dersindeyken Bu forumu açmıştım ve uye fotolarına bakıyordum. Arkadaşlar bunu görünce bana TOP demeye başladı :( Recep İvedik'teki Kamyoncuya benzettiler beni. Ama sınıf içinde muhabbeti geçmiyor o anlık şakaydı sanırım.
Dışardan arkadaşlarım okul dışındaki GERÇEK arkadaşlarım sa onlarıda ayarladım 1 nisanda body salonuna yazılcaz :D

İyi ya napalım kendimle savaşıyorum sadece.
Birde protein tozu alınca annem kızmıştı biraz..
Eve 180 ytlık malzeme aldım babam bişi demedi gene tam destek.
Ablam da dedi ki: O ağırlıkları kaldırcağına benim çocuğumu kaldırıp indir (15 aylık bebek benim yiğeni :) ) dedi. Bende arada indirip kaldırıyorum seviniyor yigenim :D

ya aslında bir yandanda tuhaf bişey.düşünsenize çarşıdan bir kıyafet alıyorsunuz ve o kıyafet için 3 ihtimal vardır süper normal ve kötü.ama bu sporda iki ihtimal var ya süper ya kötü :)) bu spor yüzünden okula gidemiyorum.2 senelik üniversite okuyorum tam 7 sene oldu.af yasasıyla dönüş yaptım

aynen bunları bende işidiorum :D
-yha anne ilacım nerde
-olum bırak ilacı milacı bak tahin-pekmez var gel otur ye şunu
hastalanırım..
-al gördünmü o ilac yüzünden bunlar...
başıma ne gelirse ilacı sorumlu tutarlar evde:D:D

Protein tozunu evdekiler ilk gördü

Annem:hah bi bu eksik al bunları al dana gibi olcan -görende arnold sancak beni 60 kg adamım :)

Babam:bana bak kaç para bu

ben:baba 90 lira

Babam : oo iyimiş bunun ticaretini mi yapsak(ee reklamcı olunca böle oluyo :) )

En bomba kardeşim ve annemin konuşması

Kardeşim :anne abim doping alıyo.

Annem kardeşime : kızım babanı ara :)

Nişanlım : ben öle bodyci sevgili istemem bak içme öle şeyler zaten kızlar bakıp duruyo canımı sıkma benim

Bir de geçenlerde geldi başıma akşam arkadaşım bende kalacak bende salondan yeni geldim shaker su + toz koydum çalkaladım bıraktım.

arkamdan bi ses "kankam benim hemen kokteyl yapmış kardeşine" dank arkadaş dikti kafaya :) sora direk lavaboya kustu :)

sana o tozlar yerine bebe maması alalım daha sağlıklı - annem
ilerde başına bu ürünlerden bi hal gelirse hiç bana gelip ağlama -babam(kendisi doktor ve supplementlerime karşı belkide ön yargı...)
sen yakında iğneye de başlarsın - annem
ya yeter artık yapma ben seni böyle seviyorum yeter çok dikkat çekicek - kız arkadaşım
olum senin neyine body şişmanlar body yapar- cahil arkadaş çevrem... şimdi hepsi sus pus...2.5 sene sonunda olanlari görünce konusacak birşeyleri kalmadi

Valla bana karışan yok.Bir de barfiks demirinde debelenirken dönüp dönüp bakıp konsantrasyonumu bozmasalar... :)

Babam-öle kas göstermekle olmuyor bu iş. çalışırken görcez. benden bi .... olmaz.
annem: kilo yu niye alcan ya.iğrenç iğrenç dolaşacan.(halbuki belli bir oranda daha çok yakışır)

annanem- olum bi tabak çorba içtin ya daha ne yicen. sanada yemek yetiştiremiyoz
ben- ya nnane ben kilo almaya çalışıyorum.! normalde bile bunla kilo alınmaz. o ne yaa
annanem- ülen git çoçuk. iyi Allah' seversen. sen bişey mi bilin....(çok biliyor ya kendisi)

ya adımı ayı gibi yiyora çıkardılar ya bisi yedeiğim de yok. bir iki tabak çorba nın ne faydası olur su açlığı bile bastırmaz tabi sofradan sonra mutfağa gidip bir şeyler yicem.

dayım - aynı ben. askerde ben sendende iri ve kaslıydım.
bir sürü şey var aklıma geldikçe yazarım...

Ben:Baba demokrasiden 99 aldım.
Babam:Niye 100 değil?

vg ile ilgili başlık..
Pardon ya gerçekten cok ama cok özür dilerim o zaman vg ile ilgili birşey yazayım.
Ben:Baba bana 2 tane 5'lik ağırlık daha lazım.
Babam: Diğerleri neyine yetmiyor?
Ben:Artık o seviyeyi atladım biraz daha ağır basmam gerekiyor.
Babam:Sende 1 kere yapıcağın hareketi 2 kere yaparsın.
Ben:Baba az kilo cok tekrar ile cok kilo az tekrar aynı şey değil
Babam:Neyse neyse.Bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu.Zaten annen hep yüz veriyo sana.Şimdilik idare et bi ara bakarız.
Ve o ara gelmek bilmez bende en sonunda harçlık biriktirip kendim alırım genelde.

NOT:Mod'lar rica edersem yukarıdaki demokrasi ile ilgili mesajımı silermisiniz? Konuyla alakasız.

Pardon ya gerçekten cok ama cok özür dilerim o zaman vg ile ilgili birşey yazayım.
Ben:Baba bana 2 tane 5'lik ağırlık daha lazım.
Babam: Diğerleri neyine yetmiyor?
Ben:Artık o seviyeyi atladım biraz daha ağır basmam gerekiyor.
Babam:Sende 1 kere yapıcağın hareketi 2 kere yaparsın.
Ben:Baba az kilo cok tekrar ile cok kilo az tekrar aynı şey değil
Babam:Neyse neyse.Bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu.Zaten annen hep yüz veriyo sana.Şimdilik idare et bi ara bakarız.
Ve o ara gelmek bilmez bende en sonunda harçlık biriktirip kendim alırım genelde.

NOT:Mod'lar rica edersem yukarıdaki demokrasi ile ilgili mesajımı silermisiniz? Konuyla alakasız.

yok böyle bir şey ya. illa birşeymi atmak zorundaydın gülermisin ağlarmısın. daha öncede bir topicde sorun yaratmışdın mesaj konusunda yanılmıyorsam. hayır benim anlamadığım fazla mesaj atsan ne olacak tecrübenimi arttıracaksın profılındekı yoksa ne olacaksın. bu tip amaçları olanlara tavsiye siteye boş yazı yazmadan önce az susun da biraz okuyun herşey yazmak değildir zaten sitede her bilgi mevcut. hatta bak şimdide ben boş mesaj attım çünkü bu sitedeysen kuralları bilipde hareket edeceksin. adminlerimizden mesajları kaldırmalarını istiyorum.

annem:
-yeter bukadar spor,çarçur ettin iyice paranı
-olm şaşırdınmı sen spora gitmek neyine yetmio bide o ilaçları aliosun (supplementler için)
yaralar çıksında gör her tarafında
- ne ? günde 6 tane yumurtamı yiyosunn,iyice aptal aptal işler yapmaya başladın

babam beni michealine lastik markasındaki beyaz kaslı adama benzetiyor.Bir ara antrenmandan geldim evde kadınlar kızlar var baktım annem protein tozlarımı ele geçirmiş ağlıyor '' vay başımıza gelenleeeeeer,oğlum kısır olacaaaak,çocuğu olmayacak,dophing kullanıyor''.:))Kapıdan bir girdim bütün kadınlar başıma toplandı.Dırdır ediyorlar suratlar kırk karış herbiri kolunun altına protein creatin almış onları şikayetleniyorlar...

Annem hafta içi: yeter artık yapma hayvan gibi oldun dolapta t-shirt kalmadı. :P
Annem hafta sonu market dönüşü: İyi oldu çalıştığın bütün poşetleri çıkarttın bi seferde(iptal)
Annem supplemet alırken: Şuna bak dolabın heryanı ilaç bütün paranı buna veriyosun.
Annem supplemet sonu: Kutunun işi bittiyse bulgur koyiym ben ona.(Dikkat bahsi geçen kutu Kırmızı Syntha-6 :P)

Ailem
-Otobus bileti alıcaksan kendine 2 kişilik al yan yana sığmıyoruz :D
-ben tabağa kendime alayım tencereyi sen al

salondan
-Buradan hoca geçmiş :D

kızım

-Baba şuna bi görünsene :D

eşim

-Hadi böyle esnede göreyim.

kalabalık
-Lan oğlum şuna bak hayvan gibi.
Bişimi dediniz ?
-Yoook abi çok güzel şişmişsin :D

annem
* benim yaptığım yemekleri ye en proteinlisi benimkiler zaten :)
* oğlum.. oğlum... zorun ne senin bu kadar kendini zorluyon
* iç o ilaçları sen iç, geberip gitcen bi gün sonra kafana çok vurursun :D
* bak kemal abin dedi ki o ilaçlar çok zararlıymış içmesin o ilaçları dedi (kemal abi bayan kuaförü)

babam
* muratçım daha ne kadar o ilaçları içmeyi düşünüyosun (hergün soruluyo bu soru)

kız arkadaş
*aşkım yeter yaa sakın daha şişme böyle çok iyisin

kıskanç arkadaşlar
* kanka üst göğüs biraz eksik yaw sende (hadi leeeyn) :D

Annem: Oğlum bizim zamanımızda sadece futbol popülerdi. Şimdi önüne gelen saçma sapan şeylerle uğraşıo. Keşke sende saçmalasaydın. Sen tam tersine kafayı yedin ( Eve kapı barfiksi aldığım için bu laf :D)
Babam: Valla askerde çok çektirirler sana. komando oluncada vurursun kafana
Abim: Naparsan yap benim kadar olamazsın (Kendisi 98 kilo ve 1,68 boyunda. Abicim senin gibi olmamak icin yapıorum bu sporu :D)
Sözlüm: Bak dar bişiler giyersen yada bayanların bolca olduğu bir yerde denize girersen ve vücudunu baskaları görürse keserim seni ( kasap zannetti kendini. Bide daha yeni başlamışım neyimi görecekler :D)

bdoye başlamadan önce bnde bi çok arkadaş gibi zayıftım
4-5 aydan sora kaslar kendini göstermeye başlayınca tabi miilet b.k atmaya başlar
-Lan kasılmadan yürüsene(normal yürüyorum aslında)
-Bi kavgada da gelmiyosun ne die body yapıosun(her kız kavganıza gelecek miyim brn?)
-Hacıııııııı buralarda kızlar ayılardan hoşlanmaaaaaaaazz hahahahaha ???????????

annemle babam proteinlerle aminoasitleri hiiç kullandırtmadılar lakin valide sultan hazretleri tavukla makarna konusuna da sıcak bakmamaktadır:
-Olm suni kas onlar bırakınca inecek(babam)
-Benim evimde olduğun sürece bunlar içilmeyecek ve alınmayacak(babam)
-Bak normal çalışıncada oluyo(2 senenin sonunda 60 tan 69 kiloya çıktım 5 - 6 cm kol cap arttı az az gelişmeler var ve sporda devamlılığı sağlayamıyorum)
-Şu koltuğu al şuraya çek.(çektikten sora)olmadı orası al ordan buraya çek(yarım saat aynı muhabbet iş bittikten sora salona gidicem haber veriorum bana aynen sölediği:ne sporu otur çay koy çay içicez koltuklar yeter sana. ?????)
-Ayı gibi oldun çıktın yeter da biraz da ders yap
-Karnede bb olsa 5 üstünden 100 alıcan ne bu matematik?
-Hacı 1 ayda snn gibi olurum ben yaaaa(Ha....di len:D)

Lise sondayız bnm göğüsler iice belirdi ve bi kız arkadaş artık duramayarak:
-sennkiler bnmkinden nie bu kadar büyük hormon bozukluğu olmasın ???????

Beden dersinde soyunurken
-Nerde lan baklavalar öle kaldır indir olmuo mekik mekik

Bizim okuldaki beden hocası acaip bi adamdı arada saçma saçma şınav çektirirdi.önceleri pek dayanamazdım yapışırdım yere dakikalarca şınav pozisyonunda bekletirdi haliyle derman kalmazdı.bb sayesinde ilerleme olacak ki aynı acaip derste söyledii sözler
-Ben size boşuna demedim hepinizi güçlendiricem die bak adama ilk geldiinde 10 şınav çekemezdi şimdi neler yapıo afferin lan sana numaranı söyle ilki sözlün 100(ne denebilir ki)

öss yüzünden 2 yıldır gidemiyorum en kısa zamanda ihtişamlı günlere dönmek için çav bella

genelde hayvan =)

harbi ya adam bakıyor omuza ben 1 ay çalıssam bu kadar olur gögüsler olmamıs ( diyen arkadsda 0 gögüs var =) ) bazen kızıyorum ama sonradan acizliklerine gülüyorum =)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
Yukarı