Annem 5000gr lık Hardline Progaineri çöpe attı !!!!

Resmen iç savaş başlatmış bana yapılsa hiç abartmadan söylüyorum mutfak diye birşey kalmazdı evde herşeyi çöpe atardım.

ah bu anneler, bende arabayı sattığımda müzik tesisatını annemlere emanet etmiştim. daha sonra yeni araba al, tesisatı takmaya karar ver falan 5-6 ay sonra anneme tesisatı sorduğumda kadın gayet sakin şekilde attım onları ben ya dediyid :) sadece rockfort fosgate bass a 200 euro vermiştim. resmen altınları çöpe atmak gibi bişi baya delirmiştim :)

Hangi çöpe attı, yer tarif eder misin?

Beyler beyler sorun yok zaten Hardline onu bana hediye yollamıştı bide yanında 120 kapsül vitamin vardı onu da attı he bide shaker yolladılar onu da aldı içine yağ koydu yağdanlık yaptı :D

Beyler beyler sorun yok zaten Hardline onu bana hediye yollamıştı bide yanında 120 kapsül vitamin vardı onu da attı he bide shaker yolladılar onu da aldı içine yağ koydu yağdanlık yaptı :D

Hediye mediye çöpe gitmiş mi gitmiş :)

Orası da öyle :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:27 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:25 ----------

Dexter_Morgan yanılıyosun kardeşim sana katılmıyorum.

süper ya shaker duruyor ne olarak yağdanlık olarak üstündede kocaman HARDLİNE yazar gören komşuda der bune komşu yeni bir yağ markasımı :p

Back
Yukarı