Anket: Kaçta yatağa giriyorsunuz?

Kaçta yatağa giriyorsunuz?

• Total voters
    236
En erken 00.00 de en geç 01.00 de yatağa girer 5-10 dk içerisinde uykuya dalarım.

Aman maşallah diyim nazar değmesin

sabah 6da yatıyorum, öğlen 2 gibi kalkıyorum. En azından şimdilik böyle, ilerde düzelticem kendimi.

Bir günüm bir günümü tutmuyor şu uyku düzenine bi türlü giremedim ama genel olarak söylemem gerekirse 05:00 gibi yatarım 15:00 gibi kalkarım.Zaten ikinci öğrenimim dersim 17:00'de başlıyor çok sıkıntı olmuyor benim için.

yaz geldiği için en erken 12-1 en geç sabahlıyorum bazen :D ama uyku gerçekten çok önemli geç yattıgım zamanlar heryerim ağrıyor yorgunluk oluyor

sabah 7 - 8 gibi pilim bitmeye başlıyor o zaman yatarım :)

yatsi namzindan sonra 22-23 gibi yatarim sabah ezaniyla uyanir. namazdan sonra tekrar yatar 6.45 de tekraruyanir kavahti ve ise giderim. tabi razamazan icin gecerli degil bu...

Bence uyku aralığından çok toplamda uyuduğumuz saat daha önemli. Biliyorsunuz, sonuçta öğle uykularını kullananlarda var.

Mükemmel dünyada en az 8 saatlik uyku almak lazım. Bazen olmuyor tabi. Beslenmeni, antrenmanını gün içine sığdırabiliyorsan saat kaçta uyuduğunun pek önemi yok.

Benim uyku saatlerim sürekli değişir.

10 da yatip sabah 6 de kalkiyorum haftasonlari bazen biraz farklilasabiliyor ama elimden geldigince uyku duzenimi bozmamaya calisiyorum.

Duruma göre değişiyor...
Ama en geç 2 gibi kesin yatakta oluyorum. Haftada 1 kere 10da yatıyorum. Kalan günler işte en geç 2 de yataktayım.
Sabah kalkma kısmını ise hiç sormayın :D saat 10da yatsam bile sabah bıraksalar 11-12 kadar uyuyorum :D ama malesef iş var :D

üniversiteyi okuduğum şehirdeysem 4 te yatıp 7 de kalmışlığım ya da uyumadan fakülteye gitmelerim çok oluyor fakültede sırada uyuyorum :) Memleketteysem 2 de yatar 10 11 gibi kalkarım 8 saatimi uyurum. Gelişme alıyormuyum evet alıyorum 3 santim göğüs 2 santim kol 3 santim omuz aldım :)

Sağlık açısından en iyisi 22:00 ile 6:00 arası uyumak mümkünse öğle 1 saat uyunursa da buda 3 saatlik gece uykusuna bedeldir ve insanın bedeni dinç tutar

23:30-24:30 arası yatağa girerim hafta içi saat 08:00 ı 10 saniye geçmeden ayağa kalkarım. (Alarm sağolsun :D) Hafta sonu 1-2 saat artabilir.

Okullar açılınca bu zaman 07:30 a inicek :(

calistigim is gece isi bu yuzden 2 den erken yatamiyorum,haftanin 3 gunu 2 lerde yatiyorum diger 3 gunu ise 3- yada3:30, vucudumu kotu etkiledigini biliyorum ve anliyorum, eski kaldirdigim kilolari biraz daha zor kaldiriyorum,bazen kendimi uyandigimda o kadar bitkin ve halsiz hisediyorum ki anlatilmaz,salonda ise tam bir pislik gibi hisediyorum kendimi enerjisiz ve bitkin,bu uykumu alamadigim gunlerde oluyor cokuna,simdilik yapicak bisey yok devam etmek zorundayim para biriktirmek zorundayim hem is hem spor beslenme zor oluyor heleki bir kebab shop da calisiyorsan,deli gibi su kaybi yasiyorsan daha da zor oluyor,biz bu sporu baba parasiyla yapmiyoruz kendi alin terimizle yapiyoruz ama ben suna inaniyorum ki ALLAH kimseye tasiyamayacagi yuk vermez,ALLAHIMA sukur bu haldeyim,spor salonunda cogu insana bakarak vucudumun iyi oldugunu dusunuyorum, salon sahibi neden yarismalarda sansini denemiyorsun diyor,sanki hersey tamamda bi yarismaya hazirlanmamiz kaldi,Bakalim hayat neler gosterecek.

Back
Yukarı