selam arkadaşlar. Bugün itibari ile Animal Cuts kullanmaya başladım. Sabah saat 08.30 da ilk 9'luk paketi aldım. 1 saat sonra da 120 gr böreklik lor ( yörsan marka besin değerleri gerçekten mucize gibi), 2 adet haşlanmış yumurta ( sarısı dahil) 4 tane yeşil biber, 1 elma ve 4 tane domates ve 300 ml %0 yağlı sütden oluşan kahvaltımı yaptım. Önümüzdeki 3 hafta boyunca her kahvaltım aynen yuakrıda yazdığım gibi olacaktır. Sadece zamanlarında oynama olacaktır. İçerik değişmeyecek. Şimdi biraz ölçülerim den bahsedeyim.
boy: 182 cm
kilo: 101.4 kg
bel: 105 cm.
sağ kol: 42 cm.
sol kol: 41 cm.
yağ oranı: %19
hedef yağ oranı: %7-9
ölçülerden de anlayacağınız gibi standart türk erkeği yağlanması olan bel çeversi yağlanması var. Onun haricinde kas kütlem ziyadesi ile yeterli.( en azından ben böyle düşünüyorum
). Bu ilacın kullanımı ile ilgili olarak sabah aç karınına alınması gerektiği kutunun arkasında yazıyor, ikinci paketi de 4-6 saat arasında alın diyor fakat bunun idmandan önce mi yoksa sonra mı olması gerektiği yazmıyor. Ben ise ikinci paketi saat 5 gibi alıp 6.15 de idmana başlayacağım. İsterseniz biraz da idman programından bahsedeyim.
Pzt: göğüs+sırt+1 saat cardio
sal: omuz+bacak+1 saat cardio
Çarşamba: biceps+triceps+1 saat cardio
perşembe:OFF+30 dk cardio
cuma:göğüs+sırt+1 saat cardio
Cts: omuz+bacak+1 saat cardio
pazar:Biceps+triceps+1saat cardio
cardio adı altında yazdığım çalışma 25 dk. bisiklet 20 km/h hızını geçmemek şartı ile kalan 35 dk da yavaş tempo koşu şeklinde oluyor. Tabiki insan şaşar da beşer de
sıkılıp 50 dk da bıraktığımda oluyor. Fakat genel hatları ile ben bu programa yüzde 80 oranında bağlı kalıyorum.
Diyet programı olarak günde 2000kcal civarı bir program uyguluyorum. tam içeriğini istek gelirse veririm ancak şukadarını söyliyeyim, Böreklik lor , %0 yağlıu süt, yulaf , light ton gibi gıdaları tüketerek geçiyor ömrüm.
Ayrıca günde 2 servisde protein tozu kullanacam inş. cumartesinden itibaren sipariş verdim. hesaplarıma göre günde 40 gr kadar bi yağ alıyorum (ki onun da 10 gr mı kahvaltıdan geliyo yani çok rahat 30 gr a çekilebilir), 200 gr a yakın protein ve 180-200 gr arasında karb. alıyorum.
önümüzdeki 3 hafta boyunca düzenli aralıklarla kilomu buraya yazacağım ve Animal Cuts ı kullanım sürecimi ve etkilkerini sizlerle paylaşacağım. Ayrıca her hafta sonu düzenli oalrak yağ oranımı ölçtürüp kas ve yağ kaybını takip edip sizlerle paylaşacağım. İlk ölçüm bu cts yani 3 gün sonra. Ek olarak bugün İlaca başlamadan önce pzt günü kapsamlı bir kan tahlili yaptırdım amacım 3 haftanın sonunda bir tahlil daha yaptırıp ;Animal Cuts ın hormonlar veya çeşitli değerler üzerindeki olumlu olumsuz etkilerini görmek. Bunlarıda sizlerle paylaşacağım.
Yukarıda yazdığım husular konusunda olumlu yada olumsuz her türlü eleştiriye sonuna kadar kapım açık, faydalı olabilecek her türlü bilgi de başımın tacı dır, yeterki kafama yatsın. Şimdilik bu kadar
boy: 182 cm
kilo: 101.4 kg
bel: 105 cm.
sağ kol: 42 cm.
sol kol: 41 cm.
yağ oranı: %19
hedef yağ oranı: %7-9
ölçülerden de anlayacağınız gibi standart türk erkeği yağlanması olan bel çeversi yağlanması var. Onun haricinde kas kütlem ziyadesi ile yeterli.( en azından ben böyle düşünüyorum

Pzt: göğüs+sırt+1 saat cardio
sal: omuz+bacak+1 saat cardio
Çarşamba: biceps+triceps+1 saat cardio
perşembe:OFF+30 dk cardio
cuma:göğüs+sırt+1 saat cardio
Cts: omuz+bacak+1 saat cardio
pazar:Biceps+triceps+1saat cardio
cardio adı altında yazdığım çalışma 25 dk. bisiklet 20 km/h hızını geçmemek şartı ile kalan 35 dk da yavaş tempo koşu şeklinde oluyor. Tabiki insan şaşar da beşer de

Diyet programı olarak günde 2000kcal civarı bir program uyguluyorum. tam içeriğini istek gelirse veririm ancak şukadarını söyliyeyim, Böreklik lor , %0 yağlıu süt, yulaf , light ton gibi gıdaları tüketerek geçiyor ömrüm.

önümüzdeki 3 hafta boyunca düzenli aralıklarla kilomu buraya yazacağım ve Animal Cuts ı kullanım sürecimi ve etkilkerini sizlerle paylaşacağım. Ayrıca her hafta sonu düzenli oalrak yağ oranımı ölçtürüp kas ve yağ kaybını takip edip sizlerle paylaşacağım. İlk ölçüm bu cts yani 3 gün sonra. Ek olarak bugün İlaca başlamadan önce pzt günü kapsamlı bir kan tahlili yaptırdım amacım 3 haftanın sonunda bir tahlil daha yaptırıp ;Animal Cuts ın hormonlar veya çeşitli değerler üzerindeki olumlu olumsuz etkilerini görmek. Bunlarıda sizlerle paylaşacağım.
Yukarıda yazdığım husular konusunda olumlu yada olumsuz her türlü eleştiriye sonuna kadar kapım açık, faydalı olabilecek her türlü bilgi de başımın tacı dır, yeterki kafama yatsın. Şimdilik bu kadar