Ani Küçülme ???

arkadaşlar yaklaşık 3-4 gündür bazı sağlık nedenlerinden ötürü yemek yiyemedim yeterince ve birde ne görüyüm yaklaşık 1.5 kg vermişim ve kollardan yarım cm omzulardan 2-3 cm gitmiş sadece 1.5 kilo civarı verince böyle bir ölçü kaybı normalmi ? (sporu hiç aksatmadım) daha önceleri 3 kg vermeme rağmen hiç ölçü kaybetmemiştim

Glikojen deposu azalmış, su atmışsın. Ben gece yatmadan önce ve kalktıktan sonra 1,5-2 kilo vermiş oluyorum her gün, gün içinde tekrar alıyorum

valla arkadaşlar bilmiyorum gözle görülür ölçü değişikliği var , sanırım 3-4 güne eski ölçülerime gelirim ,daha önce başıma böyle bir şey gelmemişti, daha öncede mutlaka vücudum su atmıştır ,hatta 2-3 kilo verdiğim zamanlar oldu ama hiç ölçü kaybetmemiştim gücümde bir fark yok bu arada, şimdi tekrar ölçtüm sol kolumun ölçüsü geri eski halini almış ama sağ kolum hala yarım cm ufak

Son düzenleme:
Kol kaç cm oldu?

GM 8 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kol kaç cm oldu?

GM 8 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
valla sol yarım cm küçülmüştü geri düzeldi şuan 39 ,, sağ ise 38 di yarım cm küçüldü 37.5 yani ve hala düzelmedi artık sağ kolu eşitlemek için ayrı hareketler yapmayı düşünüyorum yani ama tahminimce bir kaç güne sağ da düzelir

valla sol yarım cm küçülmüştü geri düzeldi şuan 39 ,, sağ ise 38 di yarım cm küçüldü 37.5 yani ve hala düzelmedi artık sağ kolu eşitlemek için ayrı hareketler yapmayı düşünüyorum yani ama tahminimce bir kaç güne sağ da düzelir
bence kola bu kadar önem verme kolun istediğin kadar büyük olsun sırtın ve omuzların büyük olmadığı sürece çok orantısız kötü bi görüntün olucak sırt en önemlisi

bence kola bu kadar önem verme kolun istediğin kadar büyük olsun sırtın ve omuzların büyük olmadığı sürece çok orantısız kötü bi görüntün olucak sırt en önemlisi
omuz ölçüm 138.5 zaten ama kollarım sanki ufak kalıyor gibi hissediyorum bazen

Back
Yukarı