ANATOMİ SİZCE ÖNEMLİ MİDİR ?

Arkadaşlar 3 aydır bu sporu yapıyorum 2 ay bi salonda çalıştım fakat hocalar ilgisizdi haraketleri zaten önceden biliyordum fakat hala eksiklerim mutlaka vardır.
1 aydır farklı bir spor salonuna gidiyorum daha kaliteli bi yer burası. Burada 7-8 tane hoca var 3 hocadanda farklı zamanlarda şu kelimeleri duydum anatomin çok iyi eger iyi beslenirsen çok güzel bi vucüdun olabilir. 1.84 boyundayım 79 kiloyum yag oranım 6.6 su oranım yüzde 65 kas oranımı hatırlamıyorum sizcede anatomi bu kadar önemli mi ?

1.84 ve 79 kg de anatominin bu kadar iyi olduğunu nasıl anlamışlar merak ettim,foto atabilirmisin?

Arkadaslar soyle yenı baslamıs sekılde nı vucudum var basıt bı vucut oldugu zaten ortada fakat kendımı en ufak derecede dahı kasmadım burda onu belırtmek ısterım[DOUBLEPOST=1464603031][/DOUBLEPOST]hocalarım burda cevaplarsa sevinirim şimdiden teşekkür ederim hepinize

Eklentiler

• IMG-20160522-WA0002.jpg
    IMG-20160522-WA0002.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 362
Fotografına Göre Benim Düşüncem, Alt Yapın Sağlam Gibi Bilinçli Şekilde Hacim Kazanarak Bu Sporu Yaparsan Gayet Güzel Bir Fizik Ortaya Çıkar.

10 yaşımda taekwondo yapmaya başlamıştım yaşım 18 , 1 senedir yapmıyorum nerdeyse kırmızı kuşagım bile var fakat artık yapmıyorum yani belirtmek istedigim sürekli spor ile iç içe bir insandım. Ailemde öyle babam kadar deger verdigim dayımla çalışırdım hep oda 2010 istanbul taekwondo 1.si olmuştu. Onla çalışırdık salonu vardı zaten. Boylarımız aynı zaten ama o biraz daha hacimli tabi. Genetigimi ona benzetiyorum bende

Arkadaslar soyle yenı baslamıs sekılde nı vucudum var basıt bı vucut oldugu zaten ortada fakat kendımı en ufak derecede dahı kasmadım burda onu belırtmek ısterım[DOUBLEPOST=1464603031][/DOUBLEPOST]hocalarım burda cevaplarsa sevinirim şimdiden teşekkür ederim hepinize
kardeşim şimdi sen o hocalarının söylediklerini unut, ayrıca yağ oranı %6 olan birisinin vücudunda su tabakası bulunması dahi karın kendini gösterir hangi alet ile ölçmüşler ise bozuktur. Sen bu forumdan sonrasında bazı belirli siteler var oralardan araştırmalar yaparak birşeyler elde edebilirsin. Yoksa hiç birşey yapamazsın. Çünkü; herkes kendi kafasından kendi hocalığını konuşturuyor

Back
Yukarı