mehmet1414
Üye
arkadaşlar nette gördüm bu supplement mi steroid mi
tribulas yani[DOUBLEPOST=1495736711][/DOUBLEPOST]steroid değil bir destek ürünü
içerisindeki ana madde tribulus terrestris demir dikeni adındaki bir bitkiden elde ediliyor
aslında çok ucuz fiyatlara eczanelerde bu ürünü bulabilirsiniz,bu tip siteler haksız kazanç hedeflediği için ürünü olağanüstü bir şeymiş gibi tanıtıyorlar
bilimsel araştırmaların çoğunda tribulus terrestrisin testosteron seviyesini arttırmadığı gözlemlenmiştir yani işe yaramıyor
sen ant sonrası 2 kesme şekr mi yiyorsunantremandan sonra iki kesme çeker ye daha iyi.
evet. en ucuz ve etkilisi tabiii daha karmaşık yollar da var üzüm suyu da pahalı şeyler de var. en temeli bu. basit şeker ve protein ntreman bitince iki kesme şeker eve gidince tavuk pilav salata. 60 lira bulursan en ucuzundan kreatin al bulamazsan o da soru değil bol uyu dinlen en iyi suplement uykudur.
yoo sen biliyorsun ciddiyim o konuda şeker evet bazen işe yarıyor bende önceden jelibon kullandım 3 ay fln ama artık bıraktımbişiler biliyorum jelibon da iyidir. eklemlere yarar. şeker insülin arttırır herkes bişiler biliyor o yüzden bu kadar güzel bir yer burası. sana daaraştırmalarının devamında başarılar dilerim.
jelibon zengin işi değil be ya haribonun happy parti şeyi var 1.20 tljelibon zengin işi. konu antreman öncesi değil zaten.
dikkat etmek lazım ucuzlarında sığır jelatini olmayabilir o ürünleri anlamlı yapan sığır jelatinidir.jelibon zengin işi değil be ya haribonun happy parti şeyi var 1.20 tl
bir zamanlar domuz jeletinin den haribo ülkede kapanmış sonra yeniden açıldı yaa ben zaten yemiyorum en iyisidikkat etmek lazım ucuzlarında sığır jelatini olmayabilir o ürünleri anlamlı yapan sığır jelatinidir.
nişasta ile yapılan modellerin de bir anlamı yokbir zamanlar domuz jeletinin den haribo ülkede kapanmış sonra yeniden açıldı yaa ben zaten yemiyorum en iyisi
Arkadaşlar Türkiye de öyle birşey olamaz TGK bu konuda çok sıkıdır öyle domuz falan koyup satamazlarbir zamanlar domuz jeletinin den haribo ülkede kapanmış sonra yeniden açıldı yaa ben zaten yemiyorum en iyisi
nete yazarsan haribo domuz jelatini diye görürsün banada arkadaş söyledi nette araştırdım okudum[DOUBLEPOST=1495834627][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar Türkiye de öyle birşey olamaz TGK bu konuda çok sıkıdır öyle domuz falan koyup satamazlar
aynennişasta ile yapılan modellerin de bir anlamı yok