Ana tema squat,!

İsis_N

Üye
Herkese selam . bi kaç yıldır bişeyler aradığımda dikkatle okuyup, üye olmaya üşendigim siteye artık üye olmuş bulunuyorum . Bunun en büyük sebebi bi yerde karşıma çıkan 30 günlük squat programı . Başlamaya karar verdim ve başladım . 2. Haftamdayım. 115 squat artı deatlift yapmaya çalışıyorum (evde) spor salonu uygun olur evet daha iyi ama. Yanlış anlamayın. Squatı salonda yaparken bi çekingenlik oluyor, umarım anlatabildim buraya kadar derdimi . Şimdi 1 2 haftada farkedilir sonuc aldım hem bacak hem kalça 2 korumak değil daha ileriye gitmek istiyorum ( hacim olarak) bu konuda bana yardımcı olabilecek bilgileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim . Herkese tekrar merhaba ✋

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ayrıca her iki elimde 3 er kg dumbell ve protein tozuyla devam ettim 2. Haftamı

Bir bayan kullanıcı hacimden bahsediyor ise büyük ihtimalle hesap fakedir. Spor salonuna gitmeme sebebini durduk yere açıklaman çok şirince. Squat yaparken bir fotograf atarsan eğer arkadaşlardan daha saglikli yorumlar alabilirsin.

Hoşgelmişsen aramıza .

Evet açıkladım çünkü forum okumadım değil . Herhangi bişeyde spor salonunda daha iyi vs vs diye cevaplarınız oluyo. Baştan gitmek istemediğimi söyledim. Dengesiz olman ve kendinden bu kadar emin olman da çok ahmakça. Hoşbulduk

Spor gecmisiniz ne. Calisma sekliniz nasil. Hicbise yazmamissniz. 1 aylik program hacim demissiniz. Ne denebilirki bu yaziya. Hacim istyrsan ay degil yili gozden cikar.

GT-I9190 cihazımdan gönderildi

Elbette yıl bile degil . Bunu hayatımın bir parçası olarak devam etmek istiyorum. Daha önce platesle ugraştım. Sıkılaşma diyet derken pekte hoş olmayan kimilerinin hedefi olan fit bi vücuda sahip oldum . Ama bu güçsüz görünüm hoşuma gitmedi. Agırlıklarla squat yapıyordum şimdi deadlift ekledim. Devam ediyorum . Ve cevaplarınıza pek gerek kalmadı açıkcası . Kendim tecrübe ederek kendime bi program hazırladım.

Elbette yıl bile degil . Bunu hayatımın bir parçası olarak devam etmek istiyorum. Daha önce platesle ugraştım. Sıkılaşma diyet derken pekte hoş olmayan kimilerinin hedefi olan fit bi vücuda sahip oldum . Ama bu güçsüz görünüm hoşuma gitmedi. Agırlıklarla squat yapıyordum şimdi deadlift ekledim. Devam ediyorum . Ve cevaplarınıza pek gerek kalmadı açıkcası . Kendim tecrübe ederek kendime bi program hazırladım.

en iyisini yapmışsın kendini en iyi sen bilirsin Bol squat lı günler :P

Back
Yukarı