Amino ve bcaa

İyi günler arkadaşlar . Spora başlayalı 2 ay oldu , sorumu sormadan önce genel bi yazı yazayım.Öncelikle başlamadan evvel 57 kiloydum boyum 1.74 . 45 gündür de karbonhidrat tozu kullanıyorum şuan ki kilom 62-63 arasında . Yaklaşık 1 hafta önce protein tozuna da başladık ultimate nutrition prostar antreman sonrası 1 ölçek kullanıyoruz . Benim sizlere sorum amino ile bcaa kullanacağım bu dönemde başlasam mı başlamasam mı ? eğer alırsam gaspari 8000 amino alacağım , bcaa olarakta optimum bcaa 5000 almayı düşünüyorum . Öneri ve tavsiyelerini bekliyorum . cevap verecek arkadaşlar için şimdiden teşekkürler.

Protein tozu kulanıyorsan amino asit'de gerek yok çünkü
Protein Vucuda girdigi zaman saten amino asit olarak parçalanıyor onun için gereksiz.
2 Ay gibi bi süreç'de yeni başladıgınız için saten sizin gelişiminiz Çok hızlı olacaktır. Bence amino asit'de gerek yok bcca'da gerek yok .
iLerki zamanlarda kulanılabilir. ve XTEND Öneririm bcca olarak gayet başarılı bi ürün.

Protein tozu kulanıyorsan amino asit'de gerek yok çünkü
Protein Vucuda girdigi zaman saten amino asit olarak parçalanıyor onun için gereksiz.
2 Ay gibi bi süreç'de yeni başladıgınız için saten sizin gelişiminiz Çok hızlı olacaktır. Bence amino asit'de gerek yok bcca'da gerek yok .
iLerki zamanlarda kulanılabilir. ve XTEND Öneririm bcca olarak gayet başarılı bi ürün.
eyv kardeşim öneriler için :)

Back
Yukarı