alt karın egzersizleri önerileri

ladybody

Üye
ben uzun süredir spor yapıyorum ama son zamanlarda kuyruksokumu kemiğimde batma olmaya başladı. Doktora gittim film çekildi ve son kısımda 90 derecelik eğrilme olduğu tespit edildi. doktor gittiği yere kadar gitsin ama kesinlikle mekik benzeri hareketler yapma dedi. bu yüzden de göbeğimden kurtulamıyorum. hangi hareketleri önerirsiniz
uploadfromtaptalk1458120471789.jpg

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önerebileceğim hareketler;heel touches,cruches,cycling cruches,leg pull-ins,scissors,flutter kicks,hanging leg raise.Ben yapıyorum ve gayet etkili.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bunların bazıları dönüşümlü yapıyorum. mesela crunches yapamıyorum sonrasında ağrım çok oluyor, oturamıyorum. heel houches bir kere denedim ama kollarım ağırlığımı çekmedi:)

Öncelikle geçmiş olsun..
Eğer squat gibi hareketler yapıyorsanız bundan da kaynaklanabilir,
Ayrıca, göbekten kutulmanın çaresi mekik değildir tabi, bunun için güzel bir protein ağırlıklı ve karbonhidrat tüketimi az olan bir diyet tercih etmelisiniz ve bunu da kardiyo ile destekleyebilirsiniz.Koşu,eliptik , bisiklet gibi hareketlerle sorun çözülebilir.Son olarak da sıkıntı olacak kadar da bir göbeğiniz yoktur.. İyi sporlar..
bendeki sorun squattan önce ortaya çıktı:) göbek çevremde ince bir simit bar sanki ve gitmiyor.eliptik ile eritebilirsem süper olur :)

bişi daha soracağım acaba o konuda da bilginiz varmı? 2 ay boyunca multipower protein, bu ay da Whey kullandım. önerebileceğiniz başka bir ürün varmı yoksa whey'e devam mı edeyim

Supplemenler arasında başı çeken WHEY proteindir tabikide, başka bir supplment almanıza gerek yoktur.Ayrıca antrenmana 15 dk kala sade bol kahveli bir içecekle başlamanız metabolizmanızın hızlanmasına ve bunun sonucu olarak yağ yakımına katkıda bulunacaktır.Gün içinde de 2 3 bardak yeşil çay tüketmekte de fayda var.Supplmentler çok abartılmakta, ama sonuç itibarıyla protein tozları ve aminoasitler fayda sağlıyor yine tabikide.Öncelik beslenme olmalıdır her zaman, beslenmenin yetersiz olduğu ve antrenman sonraları takviye alınması gayet normaldir.
bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.

Back
Yukarı