Alt gögüs.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eyyup27
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eyyup27

Üye
Selam arkadaşlar 5. ayımdayım alt gögüsümdeki sarkıklarla ilgili problemim var önerisi olan varmı ?

HAREKETLERİM :
1-BENCH PRESS 3x10
2-DIAMOND PUSH UP Bitene kadar
3-INCLINE DUMBELL PRESS 3x10
4-DIPS 3x10
5-BUTTER FLY 3x10

Ben cok anormal bisey göremiyorum,gördügüm cok sagliksiz bir zayiflama dönemi gecirerek asiri kas kaybida yasamissin,bu sporla birlikte biraz kas kütlesi olustugunda bahsettigin probleminde ortadan kalkicaktir sabret ve devam et.

Ben cok anormal bisey göremiyorum,gördügüm cok sagliksiz bir zayiflama dönemi gecirerek asiri kas kaybida yasamissin,bu sporla birlikte biraz kas kütlesi olustugunda bahsettigin probleminde ortadan kalkicaktir sabret ve devam et.
Evet malesef öyle oldu şuandaki durumum daha iyi bu biraz eski fotograf bulka girdim boşlukları doldurmak için kas kütlemide arttırmaya çalısıyorum

Hocam Incline Press, Flys yapa yapa gogusunu şekle sokarsın ve her seviyede çok sayıda fly yap. Gogsunun şiştigini ve meme uçlarının aşagıys doğru indigini görünce antrenmanına Cable Crossover de ekle

anladım teşekkür ederim 5. ayın içindeyim eski halinden daha iyi duruyor bi 5-6 ay daha var bence gelişmesine

Back
Yukarı