alt göğüs için alternatif

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tyly12
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tyly12

Üye
arkadşlar bzm salonda decline sehpası yok göğsüme hacim verdim ama estetik durmuo hiç alttan biraz çizmek isitorum hangi hareketleri yapmalıyım decline dışında ??

mümkün olduğu kadar öne eğilerek dips alt göğüsün babasıdır. Yedirerek çok aşırı aşağıya inmeden yapınız. Omuzlara dikkat. Ön omuzları da iyi geliştirdiği kanaatindeyim.

mümkün olduğu kadar öne eğilerek dips alt göğüsün babasıdır. Yedirerek çok aşırı aşağıya inmeden yapınız. Omuzlara dikkat. Ön omuzları da iyi geliştirdiği kanaatindeyim.

ben 9 aydır vg yapıorum artık dips yapıcam ayaklarımı birinin tutması mı lazım peki öne eğilerek yapmam için bi de kaç set kaç tekrar yapmalıyım??

Decline Bench Press dips kadar etkili olmasada etki eder denemende fayda vardır.

Hocanı al yanına mekik sehpasını dik orda yap yapacağını ?
Hocan yardım eder sanırım :S

startrac-instinct-mekik-decline-sehpa-508x304.jpg

Bunu demek istedim. Senin ağırlığı almanda ve bırakmanda hocan yardımcı olsun diyorum 2 dk bile sürmez alt göğüs için iyi gidiyo bu hareket :)

startrac-instinct-mekik-decline-sehpa-508x304.jpg

Bunu demek istedim. Senin ağırlığı almanda ve bırakmanda hocan yardımcı olsun diyorum 2 dk bile sürmez alt göğüs için iyi gidiyo bu hareket :)

bu güzelmiş yaa ama bzde bundan yok dier bütün aletler var sadece bu yok yaa ya bide mekik sehpası var oda ayarlanmıo artık dips yapçaz napalım

Bak TÜRK Beyninde çare tükenmez hiç bir zaman unutma bunu !!!

Ben evde yastıkları bu şekile getiriyodum öyle Decline Dumbell Press yapıyodum :D:D:D:D

Kendimi geliştirdim ondan sonra başladım salona :D:D:D

decline bir mekik sehpasında dumbell press yap. sehpa eğimi 30-35 derece olmalı. yani ayakları tam tavana dikenleri goruyoruz oyle yapma sen.

mekik sehpasıda yokmu. mekik sehpasına ayaklarını takıp dumbell press yada dumbell fly yapacaksın. eğer buda yoksa net bir alt gogus egzersizi oneremem. pull over desem vurmadığı yer yok. dips iyi bir alternatif ama alttan daha cok yanlarını çalıştırıyor gogusun. yani yanlarındaki o çizgiyi belli ediyor. tam bir alt gogus egzersizi yapabilmek için kesinlikle baş aşağı bir platforma ihtiyaç vardır. en azından cable cross olsa oda kurtarır. bunlar gerekli ne yazıkki.

coleman 'ın bir çok videosunu izlemiş biri olarak decline da cok zaman geçirdiğini soyleyebilirim. yates de ona keza. ben bunları pull over yaparken gormedim pek. dipstede oyle. kesin ara sıra yapıyorlardır. ama oenmli olan decline pressler ve acışlar. iyi çalışmalar.

mekik sehpasıda yokmu. mekik sehpasına ayaklarını takıp dumbell press yada dumbell fly yapacaksın. eğer buda yoksa net bir alt gogus egzersizi oneremem. pull over desem vurmadığı yer yok. dips iyi bir alternatif ama alttan daha cok yanlarını çalıştırıyor gogusun. yani yanlarındaki o çizgiyi belli ediyor. tam bir alt gogus egzersizi yapabilmek için kesinlikle baş aşağı bir platforma ihtiyaç vardır. en azından cable cross olsa oda kurtarır. bunlar gerekli ne yazıkki.

coleman 'ın bir çok videosunu izlemiş biri olarak decline da cok zaman geçirdiğini soyleyebilirim. yates de ona keza. ben bunları pull over yaparken gormedim pek. dipstede oyle. kesin ara sıra yapıyorlardır. ama oenmli olan decline pressler ve acışlar. iyi çalışmalar.

oklohama mekik sehpası var da çok yatay ayarlanabilenlerden yok cable cross alt göğüse vurur mu sence bi de göğüste dips son hareket mi yapmalıyım bi de kaç set?

Back
Yukarı