Alt göğüs hakkında

enter33

Üye
evet arkadaşlar tecrübeli abiler, 7. ayımdayım göğüsümden biraz şikayetçiyim, yani gelişme oldu fakat istediğim estetiği yakalayamadım. Dün salonda görevli bi arkadaşa sordum göğsümü gösterir göstermez alt göğüs gir dedi. 7 ay içindede neredeyse düzenli hiç alt göğüs girmedim. Sizin önerileriniz neler olabilir, nasıl bir program tavsiye edersiniz göğüs için ?:confused:

normal programında son hareketı bence alt gogus gir dips uc set tukenene kadar farkı gorursun

Onceliği her zaman üst göğüse ver , üst göğüsün yeterli kıvama geldiğinde alt göğüs çalısmanın cok da gerekli olmadiğini anlayacaksin.Ancak dips denen bir hareket var ki , göğüsü çizer , göğüse ben buradayim görüntüsü verir ama bunun için öncelikle yeterli bir genel göğüs hacmine sahip olman gerekir.Bunun içinde bol bol incline ve flat bench calismalarina yoğunlasmalisin.Dips sonraki iş

Onceliği her zaman üst göğüse ver , üst göğüsün yeterli kıvama geldiğinde alt göğüs çalısmanın cok da gerekli olmadiğini anlayacaksin.Ancak dips denen bir hareket var ki , göğüsü çizer , göğüse ben buradayim görüntüsü verir ama bunun için öncelikle yeterli bir genel göğüs hacmine sahip olman gerekir.Bunun içinde bol bol incline ve flat bench calismalarina yoğunlasmalisin.Dips sonraki iş

kesinlikle katılıyorum
üst göğüs en en önemli yer,eğer alt üstten fazla gelişirse kötü bir görüntü oluyor,özellikle tshirt giyince

Back
Yukarı