morjeen
Üye
Öncelikle Herkese iyi forumlar. Ben " Universal 2700 amino 700 tablet (sustained release amino acids)" ve " Ultimate Nutrition 2 kg Saf Whey Powder" aldım
Çalısma programım, kendi aletlerimle kendi odamda olmakla birlikte hareketlerim biraz kısıtlı. Sizden isteğim aşağıda yazmıs oldugum programa uygun sekilde bana güzel bir amino-protein recetesi hazırlamanız. Unutmadan söyleyeyim, günde 4 ögün 3 tabak yemek yerim, ve 1 lt süt içerim. Yaş 19 , 6 aylık bir body geçmişim var
Pzt / Prş
Bench press
Dumb. Fly
Pullover
Hammer Curl
Scot Curl
French Press
Ve squat la calf hareketi
Çarşamba Dinlenme
Salı/cuma
Shoulder Press
Dumb overside
Lateral Side
Barfiks
3 farklı karın hareketi.
*** Programda, kücük değişiklikler yapabilirim. Ancak bölge calısmaları hep aynı günde seyir edecek. Buna uygun bir aminoasit-protein takviyesi sizce nasıl olmalıdır.. Saygılar.
Çalısma programım, kendi aletlerimle kendi odamda olmakla birlikte hareketlerim biraz kısıtlı. Sizden isteğim aşağıda yazmıs oldugum programa uygun sekilde bana güzel bir amino-protein recetesi hazırlamanız. Unutmadan söyleyeyim, günde 4 ögün 3 tabak yemek yerim, ve 1 lt süt içerim. Yaş 19 , 6 aylık bir body geçmişim var
Pzt / Prş
Bench press
Dumb. Fly
Pullover
Hammer Curl
Scot Curl
French Press
Ve squat la calf hareketi
Çarşamba Dinlenme
Salı/cuma
Shoulder Press
Dumb overside
Lateral Side
Barfiks
3 farklı karın hareketi.
*** Programda, kücük değişiklikler yapabilirim. Ancak bölge calısmaları hep aynı günde seyir edecek. Buna uygun bir aminoasit-protein takviyesi sizce nasıl olmalıdır.. Saygılar.