Aleksei Lesukov

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Crespo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zaten 3 senede yapilcak bir vücut degil bu youtube da interviewi var 3 senedir bu sporla ilgilendigni söyliyor kendisi ilk estetik göründügü resimlerde oldukca testo son resimlerdede oldukca gh anlasiliyor bu resimden...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:54 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:51 ----------

böyle bir partneriniz olsun istermidinis ? :D
https://www.youtube.com/watch?v=hEiLMTBITcchttps://www.youtube.com/watch?v=hEiLMTBITcc

Uzun olmadığı için daha kütleli duruyor. Bu arada ''Gh'' büyüme hormonu mu?

o arada Gh büyüme hormonu ewt :)
bu arada :) birinci sayfa 5. resim süper orda arkada duran yarısmacıların attıgı o bakıs gercekten cok hoş(neye geldik ki biz buraya bakısı ya da bununla mı yarısıyoruz bakısı ya da gariban bakısı bitmişlik tükenmişlik bakışı)

ya bence hormon kullanmamıştır. suplement almıştır tabiki düzgün bir beslenme uyku ve çok disiplinli ve ağır antremanla bu yaşta olamayacak şey değil bence. kür yapmıyorum derse inanırım gerçekten. yapılamaz değil. helal olsun bu gencede
nasil almamistir kardesim sen böyle vücudun hormonsuz yapilabilecegine inaniyormusun? cocuk haftada en az 1-2 gram testo rahat aliyordur bunun yaninda aldigi diger ilaclari katmiyorum bile.

nasil almamistir kardesim sen böyle vücudun hormonsuz yapilabilecegine inaniyormusun? cocuk haftada en az 1-2 gram testo rahat aliyordur bunun yaninda aldigi diger ilaclari katmiyorum bile.

ne yani benim kolum 47-48 cm 18 yaşındayım 130 kiloyum 18 kilo yağ fazlam var adam gibi hiç bir zaman çalışamadım bir sadece bu yıl 2 ay çok düzgün gittim ondan sonra evde çalıştım 1 gün arayla arada sırada. aklıma eserse. bendemi hormon alıyorum? bu adam günde kaç gr protein karbonhidrat ve yağ alıyordur bilyormusnuz testesteron seviyesini arttırması için ne kadar besin takviyesi ve kırmızı et yiyordur.

hem anlamadığım böyle hormon kullanmak yasak değilmi nasıl yarışmaya çıkıyor bu ozaman?.

herkes her kolu bacağı olana her iri gördüğüne kür derse basmış derse vay halimize. bu çocuk gh alıyor ama boyu bir rusa göre çok çok kısa saçma biraz. 16 yaşında bile alsaydı kesin uzaması lazımdı bu çocuğun. ama yapmış adam gayet. laf etmek bence çok saçma bu forumda herkes herşeye yok kür yapmış yok bunu yapmış yok şunu yapmış... .

ne yani benim kolum 47-48 cm 18 yaşındayım 130 kiloyum 18 kilo yağ fazlam var adam gibi hiç bir zaman çalışamadım bir sadece bu yıl 2 ay çok düzgün gittim ondan sonra evde çalıştım 1 gün arayla arada sırada. aklıma eserse. bendemi hormon alıyorum? bu adam günde kaç gr protein karbonhidrat ve yağ alıyordur bilyormusnuz testesteron seviyesini arttırması için ne kadar besin takviyesi ve kırmızı et yiyordur.

hem anlamadığım böyle hormon kullanmak yasak değilmi nasıl yarışmaya çıkıyor bu ozaman?.

herkes her kolu bacağı olana her iri gördüğüne kür derse basmış derse vay halimize. bu çocuk gh alıyor ama boyu bir rusa göre çok çok kısa saçma biraz. 16 yaşında bile alsaydı kesin uzaması lazımdı bu çocuğun. ama yapmış adam gayet. laf etmek bence çok saçma bu forumda herkes herşeye yok kür yapmış yok bunu yapmış yok şunu yapmış... .

18 kilo yağ fazlanın olduğunu söylemişsin.
130-18=112 (yağ fazlanı düştük)
112-12=100 (12 kg. iç organlarının ağırlığı desek)
100-10=90 (10 kilo kemik ağırlığı desek)

90 kilo saf kas var yahu sende :)

Ayrıca 2 aylık salon çalışması ve aklına eserse evde yaptığın antrenmanla inşa ettiğin devasa vücudunu görmek istiyoruz :
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/ye-fotolar-f20.html

(Başlığı bu tür bir mesajla kirlettiğim için üzgünüm, tutamıyorum kendimi.)

Son düzenleme:
Hala ek besin takviyesi tartışmaları yapanlara inanamıyorum. Bu sporda bir şeyler elde etmiş kişilerin hepsi bunları kullanıyor. 1 sene çalışıp elde edeceğin başarıyı neden 3 ayda elde etmeyesin?

Emin olun benimde maddi durumum iyi olsa bende şüphesiz kullanırım. İnsanoğlu sabırsızdır.

Konu ek besin takviyesi falan değil, bazı üyeler lusukovun steroid kür vs. yapmadığından bahsetmiş, kendisiyle de kıyaslamış.
Bu adam kimyasalın her türlüsünü kullanmış durumdadır, kendinizi gülünç duruma düşürmeyin. Tabii ki muazzam bir genetiği var, gögüs latlar falan müthiş. Yani genetiği olmadan sadece kimyasalla da bu vücüt olmaz, beslenme, besin takviyesi onları saymaya gerek yok.
Bir de yabancı forumlara bakın bu adam hakkında neler yazılmış diye...

18 kilo yağ fazlanın olduğunu söylemişsin.
130-18=112 (yağ fazlanı düştük)
112-12=100 (12 kg. iç organlarının ağırlığı desek)
100-10=90 (10 kilo kemik ağırlığı desek)

90 kilo saf kas var yahu sende :)

Ayrıca 2 aylık salon çalışması ve aklına eserse evde yaptığın antrenmanla inşa ettiğin devasa vücudunu görmek istiyoruz :
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/ye-fotolar-f20.html

(Başlığı bu tür bir mesajla kirlettiğim için üzgünüm, tutamıyorum kendimi.)

öncelikle şunu söyleyeyim sana benim yağ fazlam 18 . define olanların vücut yağları normalin altındadır. ben de 18 i çıkardığında hala normal yağ kütlesine sahip olucam. ve ayrıca ben 5 yaşından 11 yaşıma kadar yelken ardından su topu gibi çeşitli spor ları yapmışımdır.bir gün forumda büyük buluşma gibi bir olay olur orada gelirim görüşürüz.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:52 ----------

ayrıca düzenli çalışmam 2 aylık.

tamam tamam pekala. bıraktık alexey i sen LEGYRON 1 numarasın artık bizim gönlümüzde...

tamam tamam pekala. bıraktık alexey i sen LEGYRON 1 numarasın artık bizim gönlümüzde...

bu forumdada fazlasıyla iri arkadaşların sayısı çok .benim benden iri arkadaşlarım var benle yaşıt ,ve bazılarının birşey kullanmadığını biliyorum cidden. adamın growth aldığını söylüyorsunuz adamın boyu baya kısa 25 in altında büyüme hormonu uzatması lazımken onu bu adam aldıda uzamadımı yani. 25 in üstünde yaklaşık gelişimin bittiğinde alsaydı bu hormonu sadece el ayak ve kafa büyürdü. ama burada herkese laf etmek çok kolay. bu adam gibi disiplinli çalışın düzenli yiyin 3 yıl sonra aynaya bakın bakalım değişmişmisiniz??. ve ayrıca bana gelince ben sadece 2 aylık çalışma yapmadım ben 2 yıldır düzensiz salona gidiyorum. sadece bu yıl 2 ay aşırı düzenli gittim. evde çalıştığım antreman öyle hafif te birşey değildir. ben hava olsun diye kendimdende bahsetmedim benim yaşıtımda benden iri ve bu sporu hakkıyla yapan çok kişi var siz 16-20 yaş arasında ki gelişmişleri gerçekten küçümsüyorsunuz bu yaptığınız cidden yalnış birşey. ve 16-20 yaş arasında cidden çok ağır kaldıran kişiler de vardır. o yüzden tekrar söylüyorum bu alexei hormon kullanmadığını söylerse inanırım.

Alexei Lesukov gibilerin ek besinlere ihtiyacı yok ,çünkü beslenme programımda bifteklerin ve beyaz etlerin yanında hiç önemleri kalmıyor bu ürünlerin.Adı üstünde ek besin ,olsada olur olmasada.Zaten bazı Pro vücutcular bile normal insandan daha az kullanır ek besinleri.Ana besinlerden fazlasıyla tüketiyorsa ne gerek var ek besine...Ve fotoğraflara aldanmaya gerek yok yanına gittiğinizde doğal beslenmeyle yapılmadığını anlıyoruz..Kutu kutu aminoasitlerle,proteinlerle,creatin,glutamin gibi besinlerle bunun 3te 1i kadar belki yapılır.Yanına gidin anlayacaksınız...Vücut genetik harikası olabilir ancak doğal ve kesin sınırların dışına çıkarak devasa kütleler ilaçla olmaktadır...Ve doktorlar nezdinde bizim bile bilmediğimiz kombinasyonlar hatta yeni denenen ilaç kürleri sonucunda bu kütleye ulaşabilirler...Sonuçta Rusya bir efsane yaratıyor.Antrenman yaptığı salonlar mükemmel olmasada üstünde uygulanan bilimsel uygulamalar son derece akıllıca ve bilim denecek derecededir.İlaçsız bu kütlenin olmayacağını bilmeliyiz.Alexei ek besin kullansada olur kullanmasada artısı yada eksisi yok...Ayrıca Jay Cutler kutu kutu protein tozu gibi ürünlere yüklenmiyor...Sponsoru gerçekten uzak reklamlarla sattığı ürünlerden baya kar ediyor ve bu kar sonucuda Jay biftek ve beyaz et ihtiyacını karşılıyor yeni bir araba alıyor işine bakıyor...Bence ek besine para vermektense ana beslenmeye yüklenmek daha akıllıca...Şunda 5 gr glutamin varmış o şöyle yapıyormuş,şu şöyle kana karışıyormuş demektense doğal beslenmeye odaklanmak daha mantıklı...Kimseye doğal beslenmek ağır gelmemeli tabki 600 grlık eti tek öğünde yemeye çalışanlar dışında...

bu son yoruma katılırım. bazı prolar gercektende ek besin vb lerini cok az alırlar. lakin diğer enjekte besinler o kadar fazladır ki :D sanırım ondan almıyor olsa gerek. neyse sonucta lesukovda bir ilaç firmasının kapak yıldızı olabilecek duzeydedir. benim merakımm bu cocugun ne zaman tekleyeceği (Allah gecinden versin ole bişey olsun istemem)dir. bu kadar ilacın bir yerden cıkacagını dusunmekteyim umarım bu cıkan yerler sadece kaslarla sınırlı kalır. iyi çalışmalar saygılarımla ...

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=OjLhE51fEio&feature=related[/YOUTUBE]

Back
Yukarı