Arnold'ın karizması yok onda.Ne Conan olur,ne de Terminatör.![]()
Uzun olmadığı için daha kütleli duruyor. Bu arada ''Gh'' büyüme hormonu mu?
nasil almamistir kardesim sen böyle vücudun hormonsuz yapilabilecegine inaniyormusun? cocuk haftada en az 1-2 gram testo rahat aliyordur bunun yaninda aldigi diger ilaclari katmiyorum bile.ya bence hormon kullanmamıştır. suplement almıştır tabiki düzgün bir beslenme uyku ve çok disiplinli ve ağır antremanla bu yaşta olamayacak şey değil bence. kür yapmıyorum derse inanırım gerçekten. yapılamaz değil. helal olsun bu gencede
nasil almamistir kardesim sen böyle vücudun hormonsuz yapilabilecegine inaniyormusun? cocuk haftada en az 1-2 gram testo rahat aliyordur bunun yaninda aldigi diger ilaclari katmiyorum bile.
ne yani benim kolum 47-48 cm 18 yaşındayım 130 kiloyum 18 kilo yağ fazlam var adam gibi hiç bir zaman çalışamadım bir sadece bu yıl 2 ay çok düzgün gittim ondan sonra evde çalıştım 1 gün arayla arada sırada. aklıma eserse. bendemi hormon alıyorum? bu adam günde kaç gr protein karbonhidrat ve yağ alıyordur bilyormusnuz testesteron seviyesini arttırması için ne kadar besin takviyesi ve kırmızı et yiyordur.
hem anlamadığım böyle hormon kullanmak yasak değilmi nasıl yarışmaya çıkıyor bu ozaman?.
herkes her kolu bacağı olana her iri gördüğüne kür derse basmış derse vay halimize. bu çocuk gh alıyor ama boyu bir rusa göre çok çok kısa saçma biraz. 16 yaşında bile alsaydı kesin uzaması lazımdı bu çocuğun. ama yapmış adam gayet. laf etmek bence çok saçma bu forumda herkes herşeye yok kür yapmış yok bunu yapmış yok şunu yapmış... .
18 kilo yağ fazlanın olduğunu söylemişsin.
130-18=112 (yağ fazlanı düştük)
112-12=100 (12 kg. iç organlarının ağırlığı desek)
100-10=90 (10 kilo kemik ağırlığı desek)
90 kilo saf kas var yahu sende
Ayrıca 2 aylık salon çalışması ve aklına eserse evde yaptığın antrenmanla inşa ettiğin devasa vücudunu görmek istiyoruz :
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/ye-fotolar-f20.html
(Başlığı bu tür bir mesajla kirlettiğim için üzgünüm, tutamıyorum kendimi.)
tamam tamam pekala. bıraktık alexey i sen LEGYRON 1 numarasın artık bizim gönlümüzde...