Alamnyadan supplement getirmek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan njco2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

njco2

Üye
merhaba
suan almanyadayim. 2 hafta sonra turkiyeye donus yapacagim. almanyadan alabilecegim kaliteli suplement tavsiyeleriniyi bekliyorum.

gümrükte yakalanırsa yada farkedilirse el konulur
yurtdışından artık öyle suplement getiremiyorsun
yakalanmazsa zaten yakalanmamıştır
yakalınırsa adamda el koyacaz derse ancak peşinden bir bardak soğuk su içersin

forumlarda arastirdim biraz. abartmamak sartiyla herhangi bir problem cikmiyor diyorlar. Almanyada weider urunleri iyi diyorlar ama fiyatlar yuksek. Turkiye piyasasina gore uygun aslinda.

gümrükte yakalanırsa yada farkedilirse el konulur
yurtdışından artık öyle suplement getiremiyorsun
yakalanmazsa zaten yakalanmamıştır
yakalınırsa adamda el koyacaz derse ancak peşinden bir bardak soğuk su içersin

Şişeden çıkartıp hava almayan bi paketin içine koysam mesela sorun olur mu ?

bu nedir diye merak ederlerse sıkıntı olabilir

merhaba
suan almanyadayim. 2 hafta sonra turkiyeye donus yapacagim. almanyadan alabilecegim kaliteli suplement tavsiyeleriniyi bekliyorum.
Selamlar ;
Ben olsam weider alırdım. Ancak gidip whey alacağına daha küçük ürünlerinden alabilirsin. Tek başına değilsen tek tek geçirmeyi dene eğer geçemezse geri kalanları çöpe atmamış olursun.
İyi günler.

En büyük fark aminoasit de arkadaş. Fiyat farki çok yüksek ülkeler arasi. Tabi protein de yüksek ama en yüksek kâri aminodan yaparsin. Tavsiyem amino alman hem proteine gore daha az yer kaplar.

merhaba
arkadaşım havaalanını ve gümrüğü iyi bilen biri olarak istediğin ürünlerden bir iki tane al, fazlasını getirme. çantanı açtırıp sorarlarsada kendim için aldım,kullancağım dersin.zaten almaya dan alacağın ürün türkiye ye izinli olarak ithal ediliyordur.
weider galiba en kaliteli alman markası. protein tozu yada gainer gibi ağır ve hacimli ürünlere bence girme. daha çok satabileceğin yağ yakıcı, pre ve post workout ürünlerinden al. belki amino asit grubuda olur. fakat bazı avrupa ülkelerindeki fiyat burdaki fiyata çok yakın.boşuna hamallık yapma. mesela vitargo isveçde daha pahalı. umarım yardımı olmuştur.
Saygılarımla

Back
Yukarı