Alıcağım supplement yemek vs

Spora bu cuma günü başladım.
İnternette çok fazla bilgi var çoğunu okudum çoğunda kararsız kaldım.

Buzdolabına ne almalıyım? Hangi supplementleri almalıyım?

Hacim kazanmam gerekiyor 60 kilo 1.80 boyundayım.

Bana ne gerekliyse yazın yiyecek vs ne gerekiyorsa
9 ayda iyi bir vücuda sahip olmam gerekiyor ve bunun için bütçeyi kısıtlı tutmayacağım.
Teşekkürler :)

Buzdolabıma ton balığı istifledim ve koli koli yumurta :) günlük tavuk ve et bol bol tüketmeni öneririm değişimli olarak kalori açığın varsa gainer etkili olacaktır ben faydasını gördüm tavsiye ederim.

Spora bu cuma günü başladım.
İnternette çok fazla bilgi var çoğunu okudum çoğunda kararsız kaldım.

Buzdolabına ne almalıyım? Hangi supplementleri almalıyım?

Hacim kazanmam gerekiyor 60 kilo 1.80 boyundayım.

Bana ne gerekliyse yazın yiyecek vs ne gerekiyorsa
9 ayda iyi bir vücuda sahip olmam gerekiyor ve bunun için bütçeyi kısıtlı tutmayacağım.
Teşekkürler :)
ilk başladığm zamanlar maddi durumumda iyi alıyorum suplementi en iyisini vs vs , sonuç hüsran ; çünkü ben ondan(suplementlerden) mucize bekliyordum. Şimdi ise tavuğum kırmızı etim yumurtam, yulafım fasulyem nohutum , yüksek kaliteli karbonhidratım ve protein içeriklerim dolabımda.Eşimde sağolsun alıştı bu düzene.
Hacim (kilo) almak içinse denediğim ve etkisini güzel gördüğüm ; bir anda tıka basa yemektense sık sık belli aralıklarla makrolarına riayet ederek beslenmene dikkat göstermen.
Ezcümle antrenmanda yanarcasına pump, sonrasında saldırırcasına aralıklarla beslenme.
Suplement e gelince bu forumda bende hacim için suplement desteği istedim , önerebileceğim kreatin dir.
Kolay gelsin

Back
Yukarı