Aktif Üyeliğe Bir Süreliğine Ara

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mestano
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkür ederim, değiş İstanbul İtü'den başka bir yere gitmek istemiyorum, lisem yıldız tekniğin 10 metre aşağısında olduğu için(koskoca 4 sene) sıkıldı o ortamdan. İtü istiyorum ama şansımı az buluyorum, çünkü sınav kötü geçti, belki İtü'de bir bölüme girer okul içi bölüm değiştirmek için çabalarım, belki seneye tekrar hazırlanırım... Hakkımızda hayırlısı ne diyelim...

İTÜ de hangi bölmle ilgili fikir almak istiyorsan yardımcı olabilirim sana...umarım girersin...

Teşekkür ederim, değiş İstanbul İtü'den başka bir yere gitmek istemiyorum, lisem yıldız tekniğin 10 metre aşağısında olduğu için(koskoca 4 sene) sıkıldı o ortamdan. İtü istiyorum ama şansımı az buluyorum, çünkü sınav kötü geçti, belki İtü'de bir bölüme girer okul içi bölüm değiştirmek için çabalarım, belki seneye tekrar hazırlanırım... Hakkımızda hayırlısı ne diyelim...

Mestano öncelikle geçmiş olsun bi harpten çıkmış gibisindir şimdi inşallah istediğin bölüme girersin belki şimdi sınavın kötü geçmiş gibi hissediyor olabilirsin fakat eğer sıkı çalıştığsan ödeülünü ellbet alacaksın. yalnız şunu unutma ki okula girer sonra bolum değişikliği yaparım diyorsun ama bence çok hayal kurma derim o işler gerçekten çok zor ve unutma ki çok fazla kıl hocayla karşılaşırsın ve her insanın yaşadığı gibi gevşeme yaşayabilir notta tutturamazsın hatta lisede iyi bir ortalamayla gelsen bile ne yazık ki ünide aynı şeyler geçerli olmayabiliyor. misal olarak ben kendimi örnek gösterirsem istediğim yere girmiştm allaha şükür fakat kazanamasam bir kere daha giremezdim o güç bende yoktu :) ama sen eger kazanamazsan bile şansını bi daha dene derim birşey kaybetmezsin ama inşallah allah gönlüne göre bir yer nasip eder ve bu söylediklerimize gerek kalmaz.

Back
Yukarı