Aklımdaki Plan

M0ssento

Yeni Üye
3. haftam oldu.1 hafta kardiyo yaptım sadece.Son 2 haftadır sadece ağırlık çalışıyorum.Bicepslerim sadece sıkınca belli oluyor ve bu da beni rahatsız ediyor.2-3 ay sadece kardiyo yapıp kilo vermeyi ve yağ oranını azaltmayı düşünüyorum.Bunun için bir çalışma programı ve beslenme programı yazabilirmisiniz.Teşekkür ederim...

Sizin kişisel özelliklerinizi bilmeden kimse size program yazamaz. Anca yol gösterebilir.

Sizin kişisel özelliklerinizi bilmeden kimse size program yazamaz. Anca yol gösterebilir.

boy 1.73
kilo 69

2-3 sene önce obez olmuştum.Boyum uzayınca bir de spor yapınca biraz inceldim ama hala vücutta yağ var.

boy 1.73
kilo 69

2-3 sene önce obez olmuştum.Boyum uzayınca bir de spor yapınca biraz inceldim ama hala vücutta yağ var.
Daha senin o boyun en az 6yıl daha uzayacak. Çok gençsin. 16yaşına kadar boy uzatıcı antrenman yapsan daha yararına diye düşünüyorum haksızsam uyarın. 16 yaşında başlayabilirsin ağırlık kaldırmaya.

Daha senin o boyun en az 6yıl daha uzayacak. Çok gençsin. 16yaşına kadar boy uzatıcı antrenman yapsan daha yararına diye düşünüyorum haksızsam uyarın. 16 yaşında başlayabilirsin ağırlık kaldırmaya.

Amacım zaten tam olarak kas çalışmak değildi.Hafif ağırlık body ve biraz yağ yakmaktı.Şimdi sadece yağ yakımına yönelmeyi düşünüyorum.

O kadar fazla konu açmışsın inanamadım.

13 yaşındasın biraz aktif olsan ve dogru beslensen zaten yag yakarsın.Çık arkadaşlarınla futbol oyna, basketbol oyna. bilgisayar başında oturma. Lütfen forumu konu açma yeri olarak görmek yerine öğrenme, araştırma platformu oalrak gör.

Yeni başlayanlar formundaki başlıklar beslenmene ve yag yakımına yardımcı olacaktır.

Hemen böyle vazgeçeceksen hiç yapma...

Bicepslerim sıkmayınca belli olmuyor diye VG bırakılırmı?

Ama illa bırakacağım diyorsan,Forumda birçok başlık var beslenme ile ilgili.

VG'yi başlamışken bırakmam.Sadece yağ oranını düşürüp devam edicem.

Yaşın 13,beslenmene dikkat et dışarıda top oyna.brhmcr adlı üye demişti,aktif ol biraz.

Yaşın forumda hiçbir önemi olmadığını hatırlatmak isterim, öyle birşey olsaydı her konuna cevap vermemem gerekirdi.

forumda herkes bana yaşın 13 yapma falan diye konuşuyorlar.Deminki de yaşın 13 dedi ama benden küçük.

Back
Yukarı