Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
leblebiden bir avuç , kuru üzümden bir avuç , kuru incirden bir avuç ise fazla geldi bana ama hepsi karışık bir avuç içindeyse yiyebilirsin tabi.Yedikten sonra hemen uyuyorsan karnında öğütülmesine izin vermiyorsan direk yağ olarak gider.
Yiyipte havaya gidiyor diye mi düşünüyorsun acaba ardaaaaa yediği kuruyemişin belli bir kalorisi var gramına göre hergün alırsa o kaloriyi definasyon için çabalıyorsa ilerlemesinde birazcık yavaşlamaya sebebiyet olabilir.
SiR_Arawn@ Bunları hesabına girersen hasta olursun o su kadar kalorı bu bu kadar eder diye adam hobi olarak yapıyor bunu meslegi degıl herhalde oyledır....
Bilmiyom ne olarak yapıyorsunuz ama ben yediğim herşeyi düşünüyorum sizi bilemem ama günlük ne kadar kalori aldığın hakkında fikrin yok ise onu ne kadar hareket ederek yakıcağın konusundada pek bir fikrin yoktur.
Aldıgım kalorıye gore egzersız yapmıyorum egzersız surelerı bellı zaten Sen napıon gunluk yedıgın ıctıgını hesaplayııp sonra ona gore mı kalorı harcıon buda bır yontemdır belki ama ılk defa duydum ...
hepsinden toplam bir avuç yiyorum. yatmadan 3 saat kadar önce. bir de yatmadan önce acıktığım için, yatmadan yarım saat kadar önce 1 kase yoğurtla lor peynirini karıştırıp yiyorum