akşam yemeğinden sonra acıkınca yoğurt

Akşam yemeğini yedikten 4-5 saat sonra yatıyorum ve bu sürede acıkıyorumm. Açlığımı 2 bardak süt ve 1 kase yoğurtla geçiştiriyorum. bunun bir zararı olur mu? Süt ve yoğurt yarım yağlı.

Diyetteyseniz olur ama derdiniz diyet veya cardio değil de çalışma sonrası için ise bir problem olmaz.Ama yinede çok gibi sanki ? :S

Sevgili Gloriousglor ;

Sorun değil yenebilir hatta yoğurt içine bıkaç kaşık lor ve keten tohumu da atın ,

Zaten 1 kase yoğurt ile bozulan bir diyeti olan varsa ise o diyette sorun vardır ...

Saygılarımla , Danny Boy ....

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Diyette değilim fakat forumdan okuduklarımla kendimce düşük karbonhidrat ve yağlı, bol proteinli bir beslenme düzeni oluşturdum. Sadece bu akşam yemeğinde sonra acıktığım için 4-5 kaşık yoğurtla bozuyorum düzeni :) yoksa karından sesler gele gele uyunmuyor :)

Yatmadan 2 saat önce süt ve süt ürünleri yememelisin. Çünkü sütün midede sindirimi çok zordur, mide bunu gün içinde saatlerce sindirmek için uğraşıyor, hele bir de bunun uyurken yapıldığı düşünülürse... Hatta yatmadan 1 kaç saat önce yemeyi bırak.

Back
Yukarı