Akşam yapılan kardiyo ?

Akşam arkadaşlarla dışarda futbol maçı yapıyoruz geç saatlere kadar tabi aşırı efor terleme oluyor bu kardiyo bütün gece (yatarkende) Yağ yakımı 'na yardımcı olurmu gece boyunca yardımcı olursanız sevinirim

Akşam yemeğinden sonra oluyor genelde maçlar maçtan sonrada herhangi birşey yiyip içmiyorum eve gidip yatıyorum yağ yakımına faydalıdır umarım

Direk uyuyorum demissin ben mi yanlis anladim ? Kardiyodan sonrada vucuduna gerekli besinleri vermelisin.ayrica gece yatmadan tuketilen karbonhidrat yaglanmaya sebep olabilir gece karbonhidrat tuketimi sinirli olmalidir.

Zaten ben sadece soruyorum zayıfım ama six pack çıkarmak için yardımcı olması için kardiyoyuda sordum yoksa yağ yakımına ihtiyacım yok kendimide sınarlamıyorum şu kadar karbo diye ne varsa evde ondan yiyiyorum akşam evde çok abartılı olmadan bu arada boy 1.85 kg 63

Kilon zaten boyuna gore cok az ben kardiyo yapmani bile onermem ama yapicaksan dogru zamanda yapilmali . Kardiyoda zamanlama cok onemli . Eger kardiyoyu agirlik antremanindan ayri bir zamanda yapmis isem kardiyo sonrasi 40 gr whey ve meyve yiyorum 50 60 gram karbonhidrat icericek sekilde.ayrica kardiyodan once bir kahve ic .

Kardiyoyu sixpacklerin daha iyi görünmesi için yapıyorum zayıflamak için değil zaten dediğn gibi kilom az whey kullanmıyorum akşam gece saat geç oluyor o saatten sonrada bişey yemek istemiyorum açıkcası .

Back
Yukarı