zagortenay
Yeni Üye
En geç 22. günde geldi .Elime teslim edildi hepsi.Hepsi airmaille değil.4 tanesi falan.UPS ile istediklerimde oldu.Airmail hep 22 günde geliyor.
30 ve 44 olarak buradakı fırmanında elınde var.cebındekı paraya gore tercıh senın oluyor.gollom dedi:Arkadaşlar benimde airmaille ürünlerim geldi yanlız 22gun deil 35gun surdu evıne kadar teslim edıyolar 2ytl servis ucretı alıyolar okadar.
Optimum 5lbs whey , Animal nitro getırdim
Bilen arkadaşlar varsa sormak ısterım turkyedeki mevcut animal nitrolar arasındaki fark nedir dısardan getırdıgım 44pak burdaki 30pak tek fark bu mu?
zagortenay dedi:En geç 22. günde geldi .Elime teslim edildi hepsi.Hepsi airmaille değil.4 tanesi falan.UPS ile istediklerimde oldu.Airmail hep 22 günde geliyor.
Hehe zagor, sen beni gazladın ben ısmarladım 3 tane yağ yakıcı 86$ verdim, 2inci gün kapımdaydı. Ardından gaza geldim, 98$ verdim, kargo da 70$ falan; bir sürü glutamine, protein tozu vs. aldım. Tüm kurallara uydum, aynı üründen 2 tane almadım, 5kg. altında ısmarladım ve 100$ ın da altındaydı ama gümrükte kaldı. Oradaki abi zaten dedi ki; "Bu olay tamamen bize kalmış, bazen gözümüzden kaçar bazen göz yumarız ama normalde isterse 10$ olsun isterse 100gr. olsun body ilaçlarını izinsiz geçirmiyoruz." Bunu duyduktan sonra artık benim ürün ısmarlamam zor; yine de seni suçlamıyorum sakın ha yanlış anlama, sayende 3 tane yağ yakıcıyı oldukça ekonomik fiyata almış oldum ama bir daha zor, yurtdışı defteri benim için kapandı sayılır.zagortenay dedi:Dostlar ******ye 200 ytl yi kaptırıyorsunuz ve gıkınız çıkmıyor ama bu internetten sipariş işini çok inceliyorsunuz.135 gr prolab glutamin alın 10 dolara 10 dolarda yol parası toplam 30 ytl falan.baktınız elinize geldi bundan sonraki siparişleri güvenle yaparsınız.Ben 15 gün önce falan sipariş verdim geldi aldım.Çok incelerseniz kopar.Biraz soğukkanlı olmak şart.
Blitz dedi:Hehe zagor, sen beni gazladın ben ısmarladım 3 tane yağ yakıcı 86$ verdim, 2inci gün kapımdaydı. Ardından gaza geldim, 98$ verdim, kargo da 70$ falan; bir sürü glutamine, protein tozu vs. aldım. Tüm kurallara uydum, aynı üründen 2 tane almadım, 5kg. altında ısmarladım ve 100$ ın da altındaydı ama gümrükte kaldı. Oradaki abi zaten dedi ki; "Bu olay tamamen bize kalmış, bazen gözümüzden kaçar bazen göz yumarız ama normalde isterse 10$ olsun isterse 100gr. olsun body ilaçlarını izinsiz geçirmiyoruz." Bunu duyduktan sonra artık benim ürün ısmarlamam zor; yine de seni suçlamıyorum sakın ha yanlış anlama, sayende 3 tane yağ yakıcıyı oldukça ekonomik fiyata almış oldum ama bir daha zor, yurtdışı defteri benim için kapandı sayılır.zagortenay dedi:Dostlar ******ye 200 ytl yi kaptırıyorsunuz ve gıkınız çıkmıyor ama bu internetten sipariş işini çok inceliyorsunuz.135 gr prolab glutamin alın 10 dolara 10 dolarda yol parası toplam 30 ytl falan.baktınız elinize geldi bundan sonraki siparişleri güvenle yaparsınız.Ben 15 gün önce falan sipariş verdim geldi aldım.Çok incelerseniz kopar.Biraz soğukkanlı olmak şart.
ağırlık ne kadar ? kargo parası ne veriyorsunuz ?[DOUBLEPOST=1402913219][/DOUBLEPOST]doktor reçetesinle versek 100 dolar kuralı geçerlimi veya 10 lbsBen UPS ile pazartesi günü öğlen sipariş verdim, mallar çarşamba sabahı kapıma geldi. Yerinde olsam fazla kafamı yormaz, UPS ile ısmarlardım en garanti yol ve de Türkiye'ye göre ucuza geliyor ne de olsa.