Airmail

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gollom
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşım o yazı büyük ihtimalle türkiyenin riskli bölge olup türkiyeye gönderilen siparişlerde bi garanti vermediklerini ve mesuliyet kabul etmediklkeri hakkında..bende bu siteden sipariş vermek istiyorum ama araştiırıyorum su an..

aldığım ürün 41$ ups 59 $nası oluosa ağır oldu biraz sanırım:(2ilb 2 şer protein bi de bcaa....umarım sorun çıkmaz gümrükte filan..

nutrition

yta bu sitede fiyatlar süpper ama bu gümrük tehlikesi ve kargo bedeli çok ya.hadi kargoyuda geçtim gümrük beni tırstırıo.burdan dewamlı alışveriş yapan arkadaşlar varsa yardımcı olsa ya.

lajolla dedi:
Biraz once siparis verdim UPS ile tam 43.00USD shipping( gonderim ucreti) aliyo..Ameraikadan Istanbula...aldigim ürün 49.00USD.

:lol: :o :o ciddi misin? ANAA!!! sen hangi siteden aldın peki? netrition.com mu? Bir de şu var; Kaç tane ürün aldın? Ağırlık boyut falan da fark ediyor.

jöntürk dedi:
CYBER_COUNTER aldığın ürünler 11 lbs tutmuş bunlara ne kadar kargo parası odedin?bide airmail mi ups mi?su 1 lbs kaç kiloya eşdeğer gelio benim bildiğim nerdeyse yarısı ama.

Hatırladığım kadarı ile -70-80$ civarıydı ve UPS ile ödedim.
1lbs 1 kg. nin yaklaşık yarısı kadar. Ör:5lbs protein=2,39 gibi birşey yazıyordu.

GÜMRÜKTE TAKILMA OLMAMASI İÇİN UYULMASI GEREKENLER

Ben şu ana kadar www.netrition.com dan 1 kez alışveriş yapmış biri olarak sizlere bildiğim kuralları yazıyorum. Bu kuralların "hepsine" uyarsanız sorun olmaz sanıyorum. En azından bende sorun olmadı. :D

1-Ürünün bedeli (kargo hariç kargoyu saymayın) 100$ geçmeyecek.
2-Ağırlık en fazla 10 lbs olacak (bu arada şunu da yazayım ben aldiğımda 11 lbs oldu ama getirdiler yine de siz garanti olsun 10lbs yi geçirmeyin)
3-Aynı üründen en fazla 1 tane olabilir. Yoksa ticari amaç güdüldüğü varsayılıp vergi vb. alıyorlarmış. Kısaca sorun oluyor yani.
4-"Kısa sürede" eve teslim ve garanti olsun diyorsanız. UPS kargo şirketini veya FedEX i seçin. Airmail garanti değil diyorlar.

NOT:
Başka birşeyler bilen varsa eklesin. Lütfen :)

GÖRÜŞÜRÜZ[/b]

ben 1 kutu 500grlik bir urun aldim...min ucret budur daga agar getirecekseniz fiyat deisir..Bu yuzden paha da degerli yukte hafif olan urunler secilmelidir....

bende yaklasık olarak 4-5 ay once sıparıs vermıstım.sıparıs kuş oldu uçtu.sakın ha aır maıl yolunu secmeyın.kımse mal nerede bılmıyor.

• Like
Reactions: uzk
aynen ben air mail ile soledim..ama mal t-shirt idi..e-bay den soledim mal kus oldu aynen..kisede bulamadi...en son sordugumda mal TR ye gelmemisti...ama mal karsitaraftan cikmis gozukuyor du..bunun uzerine ayni mali tekrar istettim air mail ile 5 gunde ingiltereden geldi...ne iş anlamadım

gümrükk

herkeze selamlar,
bu netrition dan gelen ürünler hangi gümrükten gecio ve hangi gümrük memurları işlem yapio bunlara??bizim tanıdık bi abi var bulgaristan veya yunanistan sınır kapısında gümrük memuru acaba onun bana bi yardımı olurmu bu siparişer için??yoksa onlarla alakası yokmu :(

Eger malınız gumrukte takıldıysa ve UPS ile geliyorsa bu isi tek cozebilecek kisi var..O da UNSPED antrepo gumruk muhafaza memuru..zaten malı da o takmıstır taktıgı gibi de cozer...baska kimse cozmez...

ŞANS YADA NORMALİTE

Netritiondan malzeme ısmarladım.Animal Nitro 44 lük, prolab glutamin 400 gr creatin 600 gr 22 günde gelmesi gereken airmail 5 günde geldi.15 mayısta ısmarladım 20 mayısta elime geldi.Airmail USPS EN UCUZ ULAŞIM.iLK DEFA BAŞIMA GELİYOR SEVİNDİM.[/i]

Re: ŞANS YADA NORMALİTE

zagortenay dedi:
Netritiondan malzeme ısmarladım.Animal Nitro 44 lük, prolab glutamin 400 gr creatin 600 gr 22 günde gelmesi gereken airmail 5 günde geldi.15 mayısta ısmarladım 20 mayısta elime geldi.Airmail USPS EN UCUZ ULAŞIM.iLK DEFA BAŞIMA GELİYOR SEVİNDİM.[/i]

zagortenay sen daha önce airmail ile alışveriş yapmadın değil mi? Bu ilk. Bir de eve teslim ediyorlar sanırım.
Bende aslında airmail ile alayım diyorum ama, korkuyorum yaa :) Ben spariş verdiğim zaman 10 lbs yi geçmese de yakın bir ağırlık oluyor. 9 küsur lbs.

zagortenay sen daha önce airmail ile alışveriş yapmadın değil mi? Bu ilk. Bir de eve teslim ediyorlar sanırım.
Bende aslında airmail ile alayım diyorum ama, korkuyorum yaa Ben spariş verdiğim zaman 10 lbs yi geçmese de yakın bir ağırlık oluyor. 9 küsur lbs.

7. malzeme getirişim yanlış hatırlamıyorsam.Hiç problem olmadı

Back
Yukarı