Konu kilitlendi ama nedenide üyelerden program istememden dolayı. fakat herhangi program istemedim. sadece 2 programı ne tür bi kombin yaparak çalışmam gerektiğini sordum. Tekrar kopyala yapıştır yapıyorum hala bi sorun olduğunu düşünüyosanız kilitlersiniz.
Boy:1.85
Kilo:80
Air alert ve dumbell programını yapıyorum.
Air alert 1. hafta: pazartesi çarşamba cuma , 2. hafta: salı çarşamba perşembe diye gidiyor.
bunun için dumbell programınıda buna göre olmayan günlerdemi yapıyım? yani mesela 1. hafta salı , perşembe 2. hafta pazartesi cuma?
Yoksa air alert olsada farketmeden pazartesi salı devam mı etmeliyim? .
Göğüs ve kol arasındaki 20-30 dk'lık dinlenme arasında air alert programını yapabilirmiyim? Sonuçta ayak programı kolları yormuyorum diye düşünüyorum.
Birde hafif göbeğim olduğu için koşmalıyım sanırım. antremandan önce koşuyorlardı spor salonunda bende öyle mi yapmalıyım ?
Boy:1.85
Kilo:80
Air alert ve dumbell programını yapıyorum.
Air alert 1. hafta: pazartesi çarşamba cuma , 2. hafta: salı çarşamba perşembe diye gidiyor.
bunun için dumbell programınıda buna göre olmayan günlerdemi yapıyım? yani mesela 1. hafta salı , perşembe 2. hafta pazartesi cuma?
Yoksa air alert olsada farketmeden pazartesi salı devam mı etmeliyim? .
Göğüs ve kol arasındaki 20-30 dk'lık dinlenme arasında air alert programını yapabilirmiyim? Sonuçta ayak programı kolları yormuyorum diye düşünüyorum.
Birde hafif göbeğim olduğu için koşmalıyım sanırım. antremandan önce koşuyorlardı spor salonunda bende öyle mi yapmalıyım ?
Son düzenleyen: Moderatör: